Specijalno dobra Meridianbet promocija – depozit preko Meridian Pay donosi ti odličnih 10% bonusa

Kladioničarska lista polako se vraća, jer je sve veći broj fudbalskih liga koje se vraćaju posle prekida, a u Meridianu te na sva ova takmičenja čeka kladjenje po najvećim kvotama.

Zato je pravi trenutak da Meridianbet svoje verne igrače ponovo nagradi vrhunskom promocijom.

Deponuj novac na svoj Meridianbet korisnički nalog putem MeridianPay opcije i kladionica Meridian ti 10% od tako uplaćenog iznosa daje na poklon. Zato sada tvoj novac za kladjenje vredi 10% više. Da, svakom uplatom putem MeridianPay u startu si „u plusu“ za 10%, bez odigranog tiketa.

Osim sportske ponude, tu je najveći broj kvota na kladjenje na esports takmičenja, virtuelne igre i igre brojeva. Gde ćeš plasirati svoj bonus novac – samo je na tebi da odlučiš, a izbor je fenomenalan.

Dostupan na 24 lokacija širom Srbije, Meridian Pay igračima nudi mogućnost dopune online naloga po dobro poznatom sistemu „uplate kredita“ na mobilnom telefonu. Sve što je potrebno jeste da agentu na Meridian Pay lokaciji kažeš broj svog meridianbet online naloga i novac je odmah na računu, i to 10% više.

Uživaj u Meridian Pay usluzi i proveri zašto je Meridian kuća najvećih bonusa.

57 Comments

  1. Meridian misli na svoje igrace. Odlucni bonusi i promocije. Dosta sam se zabavio za vreme vanrednog stanja na esportove, sad idemo na pravi fudbal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.