Tiket dana (ponedeljak, 01.06.2020)

tiket dana

S obzirom da je ponedeljak ponuda je sasvim pristojna. Za to su zaslužni Danci i Farani koji igraju gotovo kompltno kolo.

Keln – Lajpcig – 2,T22+ @ 1.70 u Meridianbet

Znamo već da je Lajpcig tim koji niko nije omiljen gost. Sama postavka igre trenera Julijana Nagelsmana je takva da se oslanja na veliki broj kontranapada, uzdajući se u brzinu, pre svih, najboljeg fudbalera Tima Vernera. Tako je bilo i na gostovanju u Majncu, gde je Lajpcig slavio sa 5:0, a pomenuti Verner bio trostruki strelac. U poslednje vreme ”bikovi” se više muče na svom terenu. Na poslednje tri utakmice u Lajpcigu odigrali su samo nerešeno, prvo protiv Leverkuzena, a onda i sa znatno slabijim Frajburgom i Hertom. Sve to koštalo ih je ispadanja iz borbe za titulu i pored toga što su im pripale jesenje počasti. Ostaje im da izbore plasman u Ligu šampiona u konkurenciji Bajera iz Leverkuzena i Borusije iz Menhengladbaha, pošto se očekuje da dva prva mesta zauzmu Bajern i Dortmund. ”Jarčeve” je presekla neplanirana pauza, pa su u tri odigrana kola nakon prekida odigrali znatno slabije. Na dve utakmice na svom terenu uzeli su po bod, a poraženi su u Sinshajmu od Hofenhajma. Time je prilika za plasman u Evropu propala, i sada im ostaje borba za što bolji plasman u prvenstvu. Očekujemo siguran trijumf gostiju koji bi trebalo da bude potkrepljen sa bar dve lopte u mreži Kelna. Za kombinaciju igara 2,T22+ u kladionici Meridiabet koeficijent iznosi 1.70.

Mitjiland – Horsens – 1/1 @ 1.66 u Bet365

Domaćin je pred titulom, koju je prošle sezone preuzeo FC Kopenhagen. Mitjiland je na pauzu otišao sa čak 12 bodova više od ekipe Kopenhagena, a za toliku razliku zaslužan je i njihov sadašnji protivnik koji je u poslednjem odigranom kolu, na početku marta, slavio u prestonici protiv njihovog najvećeg rivala. Do kraja regularnog dela prvenstva ostalo je da timovi odigraju još po dve utakmice, a onda se liga deli na prvih šest, koji će se boriti za titulu i Evropu, odnosno na ostalih osam koji će odlučivati o opstanku. Horsens i pored nekih sjajnih rezultata nema šansi da se nađe u gornjem delu, pa će pokušati da što pre obezbedi status prvoligaša i za narednu sezonu. Njima je mnogo bitniji Kup, u kom su se plasirali u polufinale i očekuje ih okršaj sa Sonderjiskom. Kup je i šansa da dođu do evropske vize, ukoliko osvoje trofej. Pre ovog kola Mitjiland ima četiri vezana prvenstvena trijumfa i to bez primljenog gola, pa smo sigurni da će nastaviti sjajan niz i protiv Horsensa. Kvota na jedinicu je niska, pa vam preporučujemo prelaz 1/1 sa koeficijentom 1.66 u kladionici Bet365.

Brno – Dukla – GG @ 1.73 u 1xbet

Obe ekipe planiraju povratak u elitu, ali je očigledno da mesta neće biti i za jedne i za druge. Brno je bliži tom cilju, ovaj tim je trenutno na drugom mestu i ima tri boda više od svog rivala. U Prvu ligu ulazi samo prvoplasirana ekipa, dok će dve u baraž. I Zbrojovka i Dukla, ukoliko ne dođu do prve pozicije koju trenutno zauzimaju Pardubice, bile bi zadovoljne i baražom, ali do kraja sezone ima još vremena. Odigrano je već jedno kolo u Drugoj ligi Češke nakon neplanirane pauze, Brno je slavilo pobedu na gostovanju kod ekipe Usti nad Labem, dok je Dukla u Pragu u derbiju bila bolja od Jihlave, još jednog tima koji pretenduje na najviši plasman. Deluje da su obe ekipe sačuvale dobru formu, pa treba očekivati dobru utakmicu, ali i golove na ovom meču. U prvom delu sezone na meču u Pragu, Dukla je slavila sa 2:1. Naš predlog je igra gol-gol, a kvota za nju u kladionici 1xbet iznosi 1.73.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici 1xbet iznosi 4.88.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.