Tip dana: Inđija – Crvena Zvezda: Inđija se ove sezone pokazala kao tvrd orah za Zvezdu, mogu li do senzacije?

U utorak je na programu četvrtfinale Kupa Srbije u kom će fudbaleri Inđije uz ograničeno prisustvo publike na svom stadionu dočekati Crvenu Zvezdu koja je pobedom u prošlom kolu Ling Long Superlige došla do treće uzastopne titule, pa je sigurno da u lepom raspoloženju putuju na ovo gostovanje.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 17 časova.

Inđija: Može li domaćin do čuda?

Kada se sve sabere i oduzme, sigurno je da smo od Inđije dosat više očekivali kada je u pitanju ova sezona. Veliko je pitanje da li bi ova simpatična ekipa uspela da sačuva prvoligaški status da zajednica prvoligaša nije donela odluku da ove sezone nema ispadanja iz lige. Naime, Inđija se u ovom trenutku nalazi na 14. mestu na tabeli koje na kraju šampionata znači i selidbu u niži rang.
Ono što je vrlo interesantno je da su fudbaleri ove ekipe možda i svoje dve najbolje utakmice u ovom šampionatu odigrali protiv Crvene Zvezde. Naime, u prvom delu su crveno-beli slavili sa 2:1 na stadionu “Rajko Mitić” iako je Inđija vodila većim delom tog meča, a svakako treba napomenuti i da su za aktuelnog šampiona svirana dva poprilično diskutabilna penala, koja je Milan Pavkov pretvorio u golove.
U drugom delu šampionata su fudbaleri Inđije odigrali verovatno i svoj najbolji meč ove sezone pošto su uspeli da odole Zvezdi na svom stadionu, a taj meč je završen rezultatom 1:1. Zanimljivo je da su domaćini vodili gotovo čitavim tokom susreta, ali je onda El Fardu Ben postigao gol na petnaestak minuat pre kraja meča, što se ispostavilo kao konačan rezultat.
Takođe, vredno pomena kada je taj susret u pitanju je i podatak da je Inđija dobila čak devet žutih kartona, ali to je na kraju krajeva dalo rezultat.
U prošlom kolu su izabranici Aleksandra Janjića nažalost doživeli poraz na svom terenu i to od Spartaka, a taj meč je završen rezultatom 1:2, iako je Inđija prva došla do vođstva na tom susretu.

Crvena Zvezda: Cilj je dupla kruna!

Iza fudbalera Crvene Zvezde je još jedna i te kako uspešna godina. Naime, crveno-beli su ponovo uspeli da dođu do plasmana u Ligu šampiona, što je svakako ogroman uspeh, a trener Vladan Milojević je napravio ogromnu bodovnu prednost u odnosu na svoje najbliže rivale već u prvom delu sezone, ali je onda mimo svih očekivanja na zimu napustio klupu najtrofejnijeg srpskog kluba.
Za njegovog naslednika je imenovan legendarni Dejan Stanković koji se po svemu sudeći dosta dobro snašao u novoj ulozi, iako je zbog prekida šampionata bilo premalo mečeva za neki bolji utisak o njegovom dosadašnjem radu.
U prošlom kolu su crveno-beli trijumfovali na gostovanju kod Rada, a taj meč je završen rezultatom 0:5, što je značilo i novu šampionsku titulu za crveno-bele, čime je ova sezona više nego uspešna.
U poslednjem kolu pred ogromnu pauzu u prvenstvu fudbaleri Crvene Zvezde su na svom terenu bez većih problema savladali Napredak iz Kruševca, a taj meč je završen rezultatom 3:0.
Inače, kada su u pitanji mečevi Zvezde van svog terena, do sada je ova ekipa odigrala četrnaest mečeva na gostovanjima gde su ostvarili jedanaest pobeda, dva remija i samo jedan poraz, i to od Partizana u večitom derbiju kada je bilo 2:0.

Naš predlog

Sigurno je da Inđija nema ništa da izgubi u ovom susretu, a mogli bi mnogo da dobiju jer bi se u slučaju trijumfa plasirali u polufinale Kupa, što bi svakako bio šlag na tortu posle izborenog opstanka u ligi. Sa druge strane, Zvezda je ispunila svoj primarni cilj kada je ova sezona u pitanju a to je naravno titula šampiona, pa im ostaje da trofejom u Kupu zaokruže jednu zaista odličnu sezonu. To naravno neće biti nimalo lak zadatak pošto je poznato da im ekipa Inđije ne leži, ali smo mišljenja da će izabranici Dejana Stankovića ovoga puta od samog starta krenuti ofanzivno zbog čega vam savetujemo da probate sa prelazom 2-2 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.65. Iz istog razloga vam savetujemo da probate i sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.56. Za kraj, mišljenja smo da će crveno-beli postići makar po jedan gol i u prvom i u drugom poluvremenu, pa vam predlažemo da probate sa igrom G1+I1+II koju kladionica Meridianbet plaća sa izuzetno dobrom kvotom 1.75.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.