Titula (izgleda) ne menja vlasnika, ali je borba na vrhu žestoka – Meridianov Bundesliga specijal i najbolje kvote su tu

Bundesliga se nastavlja punom parom, a najbolja ponuda ovog kola čeka vas u Meridianu jer je spremno preko 7000 kvota za kladjenje na elitni rang nemačkog fudbala. Vreme je da uz najbolju ponudu kvota u sastaviš dobitni tiket.

Posle pobede Bajerna u Dortmundu, viđeno je da „Salatara“ neće menjati vlasnika. a fantastičnu prolećnu seriju Bavarci su nastavili i prošlog vikenda, kada je Dizeldorf “petardom“ ispraćen sa Alijanc Arene. Iako je pitanje šampiona očigledno rešeno jer su Bavarci na +7 od Milionera, i dalje će se voditi za plasman u Ligu šampiona. ”Milioneri” su najbliži tome, a za preostala dva mesta u igri su Leverkuzen, Lajpcig i Menhengladbah.

Leverkuzen će danas imati najteži zadatak, u goste dolazi velikan. Pokazaće „lavovi“ kandže aktuelnom i verovatno budućem šampionu Nemačke, ali Bajern je Bajern. Dovoljno je da padne brzi prvi gol i utakmica se otvara, zato je tip GG3+ odličan izbor, a Meridian je spremio kvotu 1.68.

Zanimljiv meč odigraće Dizeldorf i Hofenhajm. Gosti pikiraju pobedu zbog Ligi Evrope, a domaći su u „crvenoj zoni“. Hofenhajm igra ofanzivno zbog čega često i prima golove, pa ne treba čuditi ukoliko na ovoj utakmici bude više od tri gola – kvota je 1.67.

Dortmund u okršaju sa Hertom ništa ne sme da prepusti slučaju i pobeda na „Signal Iduna Parku“ gotovo da je sigurna, što svedoči i kvota – 1.40.
Za dobar početak, registruj se na meridianbet.rs i bez ikakvih uslova na poklon dobijaš 500 dinara – iskoristi svoju šansu da postaneš dupli pobednik, jer čeka te još jedna do sada neviđena promocija – prvi dobitni tiket donosi ti dvostruku zaradu!

18 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.