Tiket dana (subota, 06.06.2020)

tiket dana

Ova subota dosta liči na one koje kladioci širom sveta žele. Ponuda, bar što se fudbala tiče, sasvim je solidna, ali narednog vikenda očekujemo još bogatiju.

Ajntraht – Majnc – GG @ 1.55 u Meridianbet

KOmšijski derbi u gradu na Majni mnogo je značajniji za goste. Majnc se grčevito bori da izbegne baraž za opstanak, ali nikako da zabeleže neki trijumf. Majnc je poslednji put pobedio krajem februara, pre prekida šampionata, a u poslednjih pet kola uspeli su da osvoje samo tri boda. Njima je Fortuna za petama i već posle ovog kola mogla bi da ih pretekne. Ajntraht se vratio u pravu formu, ali prekasno da se uključi u borbu za plasman u Evropu. Ipak, ovaj tim to može da uradi i preko KUpa Nemačke, ali bi trebalo da ga osvoji. To nikako neće biti lako, već u sredu očekuje ih polufinalni okršaj sa Bajernom, a čak i da eliminišu šampiona, u finalu će ih, najverovatnije očekivati Bajer iz Leverkuzena. Posle dve pobede na strani u prethodnoj sedmici frankfurtski tim je favorit, ali nikako nemojte potceniti goste koji su na dva prethodna gostovanja osvojili po bod, u Kelnu i Berlinu. Majnc mora da igra na pobedu pa očekujemo ofanzivnu igru sa obe strane i bar po pogodat u obe mreže. Naš predlog je gol-gol a kvota za GG iznosi 1.55 u kladionici Meridianbet.

Spartak – Partizan – 3+ @ 1.65 u Bet365

Utakmica nema neki veliki značaj, bar kada su one krucijalne stvari u prvenstvu u pitanju. Partizan je blizu osvajanja drugog mesta, dok su Subotičani u sredini tabele, na sedmom mestu i jedino bi mogli da napreduju, eventualno, jednu poziciju do kraja sezone. Da nije odlučeno da se prvenstvo okonča nakon regurarnog toka, bez plej ofa i plej auta, ”golubovima” bi bodovi bili važi u borbi za plej of, ovako donosi samo prestiž. Ima Spartak svoje šanse, pogotovo jer Partizan nekoliko dana kasnije igra protiv Crvene zvezde u polufinalu Kupa Srbije i to će biti meč sezone za ”Parni valjak”. Najverovatnije će i trener Milošević odmoriti nekolicinu prvotimaca u Subotici, da bi ih poštedeo napora, ali i sačuvao eventualnih povreda. Crno-beli su slavili na obe utakmice od nastavka sezone, prvo protiv Mladosti iz Lučana u prvenstvu, a onda i u Surdulici protiv Radnika u Kupu. Spartak je prošlog vikenda slavio pobedu u Inđiji. Neporedno pred prekid ove dve ekipe igrale su u osmini finala KUpa, a Partizan je bio ubedljiv protiv podmlađenih ”golubova”. Očekujemo otvorenu utakmicu sa mnogo šansi i golova. Naš predlog je 3+ a koeficijent za ovaj tim je 1.65 u kladionici Bet365.

Liberec – Mlada Boleslav – 1 @ 1.57 u 1xbet

Slovan iz Libereca je odigrao odlično na tri utakmice od nastavka sezone u Češkoj. Pobedili su u gostima Češke Budejovice i Jablonec, a na svom terenu ekipu Slovacko. Sa tih devet bodova preuzeli su treću poziciju i žele da je zadrže u preostala tri kola u regularnom delu prvenstva. Mlada Boleslav nije u formi. Bilo je to jasno posle dva uzastopna poraza, posebno nakon deblakla u Plzenju protiv Viktorije, koji su izgubili sa 7:1. U prošlom kolu osvojili su bod na svom terenu protiv Zlina, ali se ni to ne može računati kao dobar rezultat. Ovaj tim je u sredini tabele i planira da izbegne plasman u donjem delu, koji donosi borbu za opstanak. Bodove za ostvarenje tog cilja moraće da potraže na nekom drugom mestu, pošto sumnjamo da mogu da izbegnu poraz u Liberecu. Za pobedu Slovana u kladionici 1xbet dobija se koeficijent 1.57.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici 1xbet iznosi 4.01.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.