Tiket dana (sreda, 17.06.2020)

tiket dana

I današnja ponuda je odlična, raznorazne lige su na meniju, a po prvi put posle pauze, igra se i u Engleskoj.

Leverkuzen – Keln – 1,T12+ @ 1.61 u Meridianbet

U prethodna četiri kola Leverkuzen je pobedio samo jednom ali je zadržao željenu četvrtu poziciju. Ipak, daleko da od toga da je siguran na njoj. Petoplasirani Menhengladbah zaostaje samo jedan bod, pa će se ove dve ekipe u preostala tri kola grčevito boriti za tu poslednju vizu za Ligu šampiona. Lajpcig i Dortmund su odmakli i oni će, uz Bajern, biti preostala tri nemačka predstavnika u evropskoj eliti. Ovo bi mogla da bude jedna od najuspešnijih sezona ”farmaceuta”, u rangu one kada su igrali u finalu LIge šampiona. Plasirali su se u finale domaćeg Kupa, u Ligi Evrope su nadomak četvrtfinala, a ako dođu i do četvrtog mesta, navijači stvarno neće imati zamerke. Mnogo b lakše bilo da nisu uzeli samo bod u mečevima sa Bajernom i Šalkeom, ali i ovako su favoriti u odnosu na Menhengladbah. Keln je bez pobede već sedam kola uzastopno, ali i pored toga opstanak im nije ugrožen, ukoliko se ne dogodi neko čudo, za koje je premalo vremena ostalo. Mogli su da reše sve dileme u subotu, ali su doživeli neugodan poraz od Union Berlina na svom terenu. ”Jarčevi” su pobedili Bajer u prvom delu sezone, a sada smatramo da će se Leverkuzen revanširati. Uz jedinicu didajemo i dva gola domaćina, pa za kombinaciju 1,T12+ u kladionici Meridianbet očekujte kvotu 1.61.

Hartberg – Rapid – 2 @ 1.71 u 1xbet

Rekosmo da su fudbaleri Rapida najbolje iskoristili neplaniranu pauzu. Bečlije igraju odlično, došle su na drugo mesto i žele da tu i ostanu do kraja sezone, pa da kroz kvalifikacije pokušaju da se domognu Lige šampiona, u šta je malo ko verovao pre samo mesec i po dana. Rapid je izgubio od Salcburga u prvom meču nakon pauze, ali se već tada videlo da su maksimalno ”našpanovani”. Usledile su pobede protiv tri ekipe koje su im direktni konkurenti, prvo protiv Šturma, pa na gostovanju kod LASK-a i u nedelju protiv Volfsbergera. Sada prvom pratiocu, trećeplasiranom Volfsbergeru, beže šest bodova i trebalo bi da sačuvaju tu distancu do kraja. Sada odlaze na gostovanje nepredvidivom Hartbergu. Ovaj tim je napravio senzaciju pobedivši Volfsberger u gostima i tako učinio uslugu i Rapidu, ali je već u narednom kolu doživeo poraz na svom terenu od Šturma. Oni će pokušati da se plasiraju u kvalifikacije za Ligu Evrope, ali i ako ne uspeju, ništa zato, sam plasman u plej of dovoljan je uspeh. Odigrajte dvojku, verujete u Rapid. Za pobedu gostiju u kladionici 1xbet dobija se koeficijent 1.71.

Osijek – Gorica – 0-2 @ 1.85 u Bet365

”Belo-plavi” iz grada na Dravi mogli su i do plasmana u Ligu šampiona. Šanse još postoje, ali je zaostatak za Rijekom i Hajdukom, koji su na drugom i trećem mestu, sada već pet bodova. Remi u Koprivnici protiv Slaven Belupa nije doneo ništa, samo još dva boda zaostatka. Izgleda da Osiječani još osećaju poslednice one izgubljene utakmice na riječkoj ”Rujevici” u polufinalu Kupa, kada su prokockali dva gola prednosti. Ostaje ima da se izbore za plsman u Evropu i sačekaju eventualni kiks morskog tandema. Gorica je odlična ekipa, pravo osveženje u hrvatskoj ligi. Tim iz Nove Gorice je odmah iza Osijeka na tabeli, na šestom mestu, ali sa sedam bodova manje. Na dve prethodne utakmice ovaj tim je osvojio četiri boda a pritom nije primio ni gol. Ipak, Slaven i Inter nisu u rangu Osijeka, mada su i te dve utakmice odigrali na strani. Najsigurnije je odigrati na mali broj golova. Neće ih biti više od dva, a kvota za igru 0-2 gola u kladionici Bet365 iznosi 1.85.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici Bet365 iznosi 5.09.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.