Povratak Premijer lige – derbi Liverpula donosi ti 500 RSD na poklon i dobitni tiket

Nedelja će biti poseban dan na Gudison parku. Ovoga puta u potpuno drugačijem ambijentu, odigraće se jedan od najvećih gradskih derbija sveta. Očekuje nas vrhunski fudbal, posebno jer su “redsi” nikad bliže osvajanju titule, posle dugih 30 godina, a to je poslednje što bi večiti rival Everton želeo da gleda!

Kladionica Meridian spremila je više od 800 opcija za kladjenje na ovaj meč. Iako je derbi, kvalitet je na strani ekipe sa Enfilda, pa svakako treba probati više nego dobro kvotu na goste – 1.65.

“Mersisajd derbi” ili, kako ga mnogi zovu, “prijateljski derbi” ne odlikuje mržnja, neprijateljstvo i nasilje, već autentično sportsko rivalstvo.
LFC i Everton zajedno imaju 27 ligaških titula, što Liverpul čini najuspešnijim fudbalskim gradom u Engleskoj. Zanimljiva je činjenica i da se nikada nije desilo da u prvoj ligi ne igra bar jedan od ova dva tima još od osnivanja Engleske fudbalske lige.

Kakva god da je situacija na tabeli, uvek je mnogo razloga da svaki susret „Karamela“ i „Redsa“ bude poseban – zato je vrhunski trenutak da odabereš svoje fikseve iz specijala kladionice Meridian.

Još više je razloga da uskočiš u zabavu – sve nove igrače čeka 500 RSD bonusa, a ukoliko je tvoj prvi tiket dobitan – očekuje te dupli dobitak!

6 Comments

  1. Nedelja i jeste poseban dan za klađenje jer nas previše vrhunskih utakmica čeka…zato ne smem nikako propustiti ovaj dan

  2. Ja sam stari igrac, tako da za mene nema 500dindzi dobrodoslice, ali zato redovno koristim meridian pay, mCash, iPay i uvek uz svaku uplatu dobijem i neki bonus

  3. Lige se polako vracaju , preporucujem svika koji nemaju nalog da ga otvore , promocije i bonusi su im super pogotovo za nove igrace

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.