Tip dana: Bolonja – Juventus: Ima li Siniša Mihajlović rešenje za “staru damu”?

Već od ponedeljka su na programu mečevi 27. kola italijanske Serije A, a za vas smo ovog puta pripremili duel koji će biti odigran na stadionu “Renato Dal’ Ara” gde će fudbaleri Bolonje koje sa klupe predvodi Siniša Mihajlović dočekati Juventus, koji je aktuelni šampion Italije.
Meč između ova dva tima je zakazan za 21 čas i 45 minuta.

Bolonja: Navijači imaju dosta razloga za zadovoljstvo!

Nije nikakva tajna da je primarni cilj Bolonje opstanak u društvu najboljih, a čini se da već sada možemo govoriti o tome da je ova ekipa uspela u toj nameri, pošto trenutno imaju deset bodova viška od tima koji će na kraju šampionata napustiti najkvalitetniji rang italijanskog fudbala.
Naime, trenutno se ekipa sa stadiona “Renato Dal’ Ara” nalazi na sredini tabele, preciznije na desetom mestu i svakako treba istaći da imaju samo pet bodova manjka od ekipe koja se trenutno nalazi na mestu koje naredne sezone vodi u Ligu Evrope, pa svakako ne treba otpisivati izabranike Siniše Mihajlovića ni kada je to u pitanju.
Kada već pominjemo srspkog stručnjaka treba reći da se Siniša Mihajlović konačno oseća dobro, a čak je počeo i sa trčanjem, što je svakako vest koja je obradovala sve ljubitelje fudbala.
U poslednjem kolu pred ovu predugu pauzu zbog koronavirusa, fudbaleri Bolonje su doživeli poraz na gostovanju kod Lacija, a taj meč je završen rezultatom 2:0.
Što se tiče mečeva na domaćem terenu, izabranici Siniše Mihajlovića su do sada odigrali trinaest susreta na svom terenu na kojima su ostvarili četiri pobede, pet remija i četiri poraza.
U prvom međusobnom susretu između Bolonje i Juventusa koji je odigran u Torinu je slavio Juventus, a taj meč je završen rezultatom 2:1.

Juventus: Može li “stara dama” do nove titule?

Pre svega, utisak je da fudbaleri Juventusa ne dominiraju ove godine u italijanskom fudbalu kao što je to slučaj bio u prethodnih nekoliko sezona. Naime, iako se izabranici Maurisija Sarija nalaze na prvom mestu na tabeli Serije A, uz samo bod viška u odnosu na drugoplasirani Lacio, deluje da nešto ne štima, jer je ranijih godina “stara dama” u ovom delu prvenstva već imali nenadoknadivu prednost u odnosu na svoje najbliže rivale, i polako je već slavila šampionske titule.
Na sve to, Juve je poražen i u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona na gostovanju kod Liona, kada je bilo 1:0, pa nema nikakve sumnje da ih očekuje i te kako težak zadatak.
Šlag na tortu je predstavljao poraz u finalu italijanskog Kupa od Napolija, što je izazvalo dosta varnica u Torinu, i to najviše na relaciji Maurisio Sari – Kristijano Ronaldo.
Bilo kako bilo, treba istaći da se Juve i dalje nalazi u dobroj situaciji kada je u pitanju Serija A pošto u ovom trenutku imaju bod više od Lacija, ali ono što treba napomenuti je da rimska ekipa ima bolji međusobni skor od “bjankonera” pošto su slavili na Olimpiku sa 3:1.
Inače, “stara dama” je do sada odigrala trinaest mečeva u gostima na kojima su ostvarili osam trijumfa, dva remija i tri poraza. Na poslednjem gostovanju je Juve ostvario pobedu i to protiv SPAL-a kada je bilo 1:2.

Naš predlog

Bolonja važi za jednog neugodnog domaćina, ali ipak im ovoga puta u goste dolazi aktuelni šampion koji prosto nema prava na kiks, jer bi to vrlo lako mogao da iskoristi Lacio koji igra fantastično ove sezone. Zbog svega toga vam predlažemo da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.65. Takođe, mišljenja smo da će fudbaleri “stare dame” postići makar dva gola na ovom susretu, zbog čega vam predlažemo da probate sa igrom G2+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.61. Za kraj, treba očekivati da izabranici Maurisija Sarija krenu od prvog minuta ofanzivno ka golu domaćina, zbog čega vam predlažemo da probate sa prelazom 2-2 koji kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.48.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.