Tip dana: Atalanta – Lacio: Duel dve ekipe koje u ovom trenutku igraju najlepši fudbal u Seriji A!

U sredu su na programu poslednji mečevi 27. kola italijanske Serije A, a za vas smo ovog puta pripremili verovatno i najzanimljiviji meč ovog kola u kom će Atalanta na svom terenu dočekati Lacio, u jednom susretu koji bi mogao toliko toga da reši.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas i 45 minuta.

Atalanta: Fantastične partije i ove sezone!

Malo je reči kojima bi opisali partije ekipe iz Bergama u poslednje dve sezone. Naime, prvo je Atalanta prošle sezone došla do istorijskog plasmana u Ligu šampiona, pa su onda uspeli da dođu i do nokaut faze, a onda, najzad, eliminišu Valensiju i plasiraju se u četvrtfinale Lige šampiona, što je zaista samo po sebi jedan neverovatan uspeh. Kada je Serija A u pitanju, izabranici Đanpjera Gasperinija se trenutno nalaze na četvrtom mestu na tabeli i imaju velikih šest bodova viška u odnosu na Romu, pa deluje da se Atalanti smeši novo učešće u elitnom takmičenju, što su bez ikakve sumnje i zaslužili.
U prvom kolu nakon preduge pauze zbog koronavirusa ekipa iz Bergama je samo nastavila tamo gde je stala pošto su na svom terenu ostvarili ubedljiv trijumf protiv Sasuola, a taj meč je završen rezultatom 4:1.
Inače, ono što treba posebno istaći je da je Atalanta u dosadašnjem delu sezone postigla najviše golova od svih klubova iz Serije A, ukupno 74, što nam daje podatak od više od tri postignuta gola po meču, što je zaista fenomenalan podatak.
Kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu, do sada je Atalanta odigrala trinaest mečeva na svom terenu na kojima su ostvarili sedam trijumfa, dva remija i četiri poraza, dok na gostovanjima igraju zaista fenomenalno, i do sada su doživeli samo jedan poraz, i to od Bolonje, koju sa klupe predvodi Siniša Mihajlović.

Lacio: Mogu li Rimljani do titule?

Malo ko je očekivao da će fudbaleri Lacija igrati ovoiliko dobro ove sezone. Naime, ova ekipa se trenutno nalazi na fantastičnom drugom mestu i imaju četiri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Juventus, koji je u ponedeljak došao do veoma važnog trijumfa na gostovanju kod Bolonje u prošlom kolu, kada je bilo 0:2.
Pre svega, treba istaći da je rimska ekipa eliminisana iz Liga Evrope i italijanskog Kupa pa će u potpunosti moći da se posvete Seriji A do kraja šampionata, i zaista deluje da ova ekipa ima lepu šansu da ponovo ispiše istoriju, nakon što su poslednji put pre dvadeset godina došli do titule šampiona Italije.
U poslednjem kolu pred pauzu zbog koronavirusa, fudbaleri Lacija su slavili na svom terenu protiv Bolonje, a taj meč je završen rezultatom 2:0.
Ono što svakako treba naglasiti je da Lacio ima bolji međusobni skor od Juventusa, pošto su slavili na “Olimpiku” protiv “stare dame” i sigurno je da imaju lepu priliku da ove sezone naprave istorijski uspeh, što bi svakako bio “Skudeto” na koji Rimljani čekaju punih dvadeset godina.
Inače, kada su u pitanju partije na strani, do sada su izabranici Simonea Inzagija odigrali dvanaeset susreta van svog terena na kojima su ostvarili čak osam trijumfa, uz dva remija i isto toliko poraza.
Rimljani dosta dugo ne znaju za poraz na strani, pa je sigurno da zbog svega toga u izuzetno lepom raspoloženju putuju na ovo gostovanje kod Atalante, koja igra fenomenalno ove sezone.

Naš predlog

I jedna i druga ekipa igraju zaista fantastično ove sezone i po svemu sudeći ćemo oba tima naredne sezone gledati u Ligi šampiona. Atalanta igra sezonu iz snova o čemu najbolje govori i plasman u završnicu Lige šampiona, dok je Lacio i dalje u igri za titulu šampiona, što bi bio zaista neverovatan uspeh. Kada je ovaj susret u pitanju, toplo vam preporučujemo da izbegnete konačan ishog meča, jer je veoma nepredvidivo u kom bi smeru mogao da ode ovaj duel. Ono što je sigurno je da nas očekuje dosta golova, zbog čega vam predlažemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.56. Iz istog razloga vam savetujemo da probate sa igrom 4+ koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.40. Mišljenja smo da će i jedna i druga ekipa postići makar po jedan gol u ovom susretu, pa vam zato za kraj predlažemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.54.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.