Najava: La Liga, 32. kolo: Teška gostovanja za Real i Barsu!

Španska Primera

Već od petka su na programu mečevi 32. kola španske La Lige u kom nas očekuje pregršt zanimljivih susreta. Real i Barselona su u prošlom kolu zabeležili važne pobede pa se trka u dvoje za šampionsku titulu nastavlja. Ovog puta i jedna i druga ekipa gostuju, i sigurno je da neće imati nimalo lak posao pošto Barselona gostuje kod Selte, dok Real možda ima još teži posao pošto ide kod Espanjola koji se grčevito bori za opstanak. Od ostalih susreta izdvajamo duel između Hetafea i Real Sosijedada koji bi mogao da nam donese dosta uzbuđenja.

Sevilja – Valjadolid – 1 @ 1.42 u 1xbet

Deluje da navijači Sevilje imaju dosta razloga za zadovoljstvo kada su u pitanju partije njihovih fudbalera. Naime, Andalužani se trenutno nalaze na četvrtom mestu na tabeli koje naredne sezone donosi plasman u Ligu šampiona, a poznato je da je upravo to primarni cilj ekipe sa Sančez Pichuana, pošto već drugu godinu zaredom propuštaju učešće u najkvalitetnijem evropskom klupskom takmičenju. U prošlom kolu je Sevilja remizirala na gostovanju kod Viljareala, u jednom prilično uzbudljivom susretu koji je završen rezultatom 2:2. Ono što je veoma zanimljivo je da je to bio treći vezani remi za Andalužane.
Što se tiče Valjadolida, poznato je da ova ekipa ima samo jedan cilj kada je ova sezona u pitanju a to je naravno opstanak u društvu najboljih. Kako sada stvari stoje čini se da će Valjadolid do toga i doći pošto trenutno imaju čak osam bodova više od Majorke koja se nalazi na poslednjoj poziciji koja na kraju sezone znači i selidbu u niži rang.
Posle tri vezana remija zaista deluje da je došlo vreme za jednu pobedu Sevilje, zbog čega vam toplo preporučujemo da odigrate 1 koji kladionica 1xbet plaća sa kvotom 1.42.

Atletik Bilbao – Majorka – 1 @ 1.50 u Meridianbet

Od kako se nastavio šampionat posle pauze zbog koronavirusa mora se priznati da fudbaleri Bilbaa igraju zaista sjajno, iako su u prošlom kolu doživeli poraz na gostovanju kod Barselone. Naime, ekipa iz Baskije se trenutno nalazi na sredini tabele i još uvek imaju šansu da dođu do plasman u Ligu Evrope, što je svakako primarni cilj za ovu sezonu.
U goste im ovog puta dolazi Majorka koja ima dosta probleme ove godine i deluje da bi vrlo lako mogli da se vrate u Segundu i to nakon samo jedne sezone provedene u La Ligi. Ova simpatična ekipa se trenutno nalazi na 18. poziciji na tabeli i imaju čak šest bodova manjka u odnosu na ekipu koja će na kraju ostati u ligi. U prošlom kolu je Majorka doživela novi poraz i to pošto su na gostovanju kod Reala poraženi sa 2:0, u meču u kom se nisu branili, već su pokušali da se nadigravaju sa vicešampionom Španije, što je svakako za svaku pohvalu.
Ipak, kada je ovaj duel u pitanju, mišljenja smo da Bilbao ne bi trebalo da ima previše problema u ovom duelu pošto važe za ekipu koja igra fantastično na domaćem terenu. Zbog svega toga vam predlažemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.50.

Selta – Barselona – 2 @ 1.61 u Bet365

Fudbaleri Selte igraju zaista sjajno u poslednje vreme a deluje da nam to najbolje pokazuju i dve vezane pobede u poslednja dva kola kada je ova ekipa prvo slavila na svom terenu protiv Alavesa sa više nego ubedljivih 6:0, da bi nakon toga ostvarili i veoma važan trijumf na gostovanju kod favorizovanog Real Sosijedada, koji je završen rezultatom 0:1. Dobri rezultati su ekipi iz Viga doneli beg iz opasne zone pošto se na osam kola pre kraja šampionata nalaze na 16. meču na tabeli uz šest bodova viška u odnosu na ekipu koja će na kraju šampionata napustiti najkvalitetniji rang španskog fudbala.
Što se Barselone tiče, deluje da nije ovo ona Barsa koju smo sa zadovoljstvom gledali u prethodnih nekoliko sezona. Naime, izabranici Kikea Setjena imaju baš dosta problema u igri a to se najbolje videlo u prošlom kolu kada su uz dosta muke na svom terenu savladali Bilbao, u meču koji je završen rezultatom 1:0. Pre toga je Barselona samo odigrala nerešeno na gostovanju kod Sevilje čime su izgubili prvo mesto na tabeli, koje je preuzeo naravno Real Madrid.
Kada je ovaj susret u pitanju, mišljenja smo da Barsa nema prava na grešku, zbog čega vam preporučujemo da odigrate 2 koju kladionica Bet365 plaća sa kvotom 1.61.

Osasuna – Leganes – 3+ @ 2.71 u Meridianbet

Kada se sabere i oduzme sigurno je da svi navijači Osasune imaju dosta razloga za zadovoljstvo kada su u pitanju partije njihovih fudbalera. Naime, ova ekipa se trenutno nalazi na sredini tabele, preciznije na jedanaestom mestu, i ono što je najbolje je da će po svemu sudeći i naredne sezone igrati u La Ligi, što je bez sumnje bio primarni cilj u povratničkoj sezoni u društvu najboljih. U prošlom kolu je ova ekipa ostvarila još jednu pobedu i to na gostovanju kod Alavesa, a taj meč je završen rezultatom 0:1.
U goste im ovog puta dolazi Leganes koji se nalazi u jako teškoj situaciji i po svemu sudeći će naredne sezone igrati u Segundi. Naime, ova ekipa trenutno zauzima pretposlednju poziciju na tabeli i imaju čak sedam bodova manjka u odnosu na prvu bezbednu ekipu na tabeli. U prošlom kolu je Leganes remizirao na svom terenu protiv Granade, a u tom duelu nije bilo golova.
Kada je ovaj duel u pitanju, svakako da je domaća ekipa favorit, vali vam ipak savetujemo prognoziranje konačnog ishoda već da se fokusirate na golove kojih će na ovom susretu i te kako biti. Predlažemo vam da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.71.

Atletiko Madrid – Alaves – 1 @ 1.34 u 1xbet

Iako fudbaleri Atletika nisu igrali najbolje sve do pauze zbog koronavirusa, deluje da su izabranici Čola Simeonea u nastavku šapionata uz Real Madrid možda i ekipa koja je najviše pokazala do sada. Naime, “jorgandžije” su uspele da dođu do mesta koje naredne sezone donosi plasman u Ligu šampiona, što je bez ikakve sumnje primarni cilj. U prošlom kolu su Madriđani slavili na gostovanju kod Levantea, a taj meč je završen rezultatom 0:1. Inače, to je bila treća vezana pobeda za izabranike Čola Simeonea, i treći duel zaredom na kom nisu primili gol, što nam dovoljno govori koliko dobro Atletiko igra u poslednje vreme.
Što se tiče Alavesa, iako Baskijci ne igraju toliko dobro kao što je to slučaj bio prošle sezone, deluje da će doći do opstanka u društvu najboljih, što je naravno primarni cilj. Nažalost, u prošlom kolu je Alaves doživeo poraz na svom terenu, i to od Osasune, a taj duel je završen rezultatom 0:1.
Mišljenja smo zaista da Atletiko Madrid ne bi trebalo da ima previše problema kada je ova sezona u pitanju, zbog čega vam toplo preporučujemo da odigrate 1 koji kladionica 1xbet plaća sa kvotom 1.34.

Levante – Betis – 3+ @ 1.80 u Meridianbet

Fudbaleri Levante igraju promenljivo ove sezone ali će to po svemu sudeći biti dovoljno za opstanak u društvu najboljih što je bez ikakve sumnje primarni cilj ekipe iz Valensije kada je ova sezona u pitanju. U prošlom kolu je doživeo poraz na svom terenu od Atletiko Madrida ali su pre toga ostvarili veoma važnu pobedu na gostovanju kod Espanjola kom su bodovi bili preko porebni u tom duelu. U ovom trenutku se Levante nalazi na 12. mestu na tabeli sa 38 osvojenih bodova.
Što se tiče Betisa, Andalužani su u prošlom kolu konačno prekinuli seriju loših rezultata pošto su na svom terenu bez većih problema savladali Espanjol, a taj meč je završen rezultatom 1:0, iako je rezultat mogao da bude i dosta ubedljiviji da su domaćini iskoristili još neku od mnogobrojnih šansi na tom susretu. Trenutno se Betis nalazi na 13. poziciji na tabeli i ima samo bod manjka u odnosu na Levante kod koga između ostalog i gostuju u ovom kolu.
Po svemu sudeći bi ovo mogao da bude jedan duel sa dosta golova, zbog čega vam toplo preporučujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.80.

Viljareal – Valensija – GG @ 1.68 u 1xbet

Jedan od najzanimljivih mečeva ovog kola se igra na “El Madrigalu” gde će fudbaleri Viljareala dočekati Valensiju. “Žuta podmornica” izuzetno dobro ove sezone što nam najbolje potvrđuje i trenutno šesto mesto na tabeli koje na kraju sezone donosi plasman u Ligu Evrope, što bi bio veliki uspeh za ekipu Viljareala. Od kako se šampionat nastavio nakon preduge pauze zbog koronavirusa “žuta podmornica” ne zna za poraz, a na četiri odigrana meča su ostvarili čak tri pobede i jedan remi i to u prošlom kolu kada su na “El Madrigalu” odigrali 2:2 sa Seviljom u jednom fenomenalnom susretu.
Kada je u pitanju Valensija, “slepi miševi” gotovo cele sezone igraju po sistemu toplo hladno, a to nam najbolje potvrđuje i poraz u prošlom kolu na gostovanju kod Eibara kada je bilo 1:0. Pre toga su izabranici trenera Seladesa ostvarili pobedu na svom terenu protiv Osasune koja igra sjajno ove sezone. Taj duel je završen rezultatom 2:0 a sigurno je da je to bila jedna od najboljih partija Valensije posle nastavka šampionata.
Kada je ovaj duel u pitanju, jako je nezahvalno prognozirati pobednika, ali deluje da bi moglo da bude golova, i to na obe strane, zbog čega vam predlažemo da probate sa igrom GG koju kladionica 1xbet plaća sa kvotom 1.68.

Granada – Eibar – 3+ @ 2.64 u Meridianbet

Fudbaleri Granade igraju izuzetno dobro ove sezone, a to nam bez sumnje najbolje pokazuje i tabela koja nam govori da se ova ekipa nalazi na sredini tabele, preciznije na devetom mestu i mimo svih očekivanja će se po svemu sudeći do kraja šampionata boriti za plasman u Ligu Evrope. U prošlom kolu je Granada remizirala na gostovanju kod Leganesa, što je svakako dobar rezultat obzirom da se ta ekipa grčevito bori za opstanak i sigurno da su im bodovi u tom susretu bili preko potrebni.
Što se tiče Eibara ova ekipa je u prošlom kolu ostvarila verovatno i najvažniji trijumf u dosadašnjem delu sezone, i to protiv Valensije, kojim su pobegli najugroženijim ekipama na tabeli na šest bodova viška što bi trebalo da bude dovoljna zaliha pred nastavak šampionata. Ono što je jako bitno je činjenica da Eibar u pomenutom duelu protiv Valensije nije dozvolio “slepim miševima” da naprave nijednu ozbiljnu šansu, i sigurno je da je to bio jedan od najboljih mečeva Eibara kada je ova sezona u pitanju.
Što se ovog duela tiče mišljenja smo da je najbolje da izbegnete prognoziranje konačnog ishoda a da se fokusirate na golove, kojih bi zaista trebalo da bude. Zbog svega toga vam predlažemo da probate saigrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.64.

Espanjol – Real Madrid – 2 @ 1.47 u 1xbet

Kako sada stvari stoje fudbalere Espanjola ćemo naredne sezone gledati u drugoj ligi, popularnoj Segundi. Naime, ekipa iz Katalonije se u ovom trenutku nalazi na poslednjem mestu na tabeli i imaju čak osam bodova manjka u odnosu na ekipe koje se nalaze u bezbednoj zoni. U prošlom kolu je Espanjol doživeo novi poraz i to na gostovanju kod Betisa kada je bilo 1:0, a treba dodati da je to bio drugi uzastoponi poraz za Katalonce koji su pre toga poraženi i na svom terenu protiv Levantea kada je bilo 1:3.
U najnezgodnijem momentu po Espanjol im u goste dolazi Real Madrid koji igra zaista fantastično od kako se nastavio šampionat posle preduge pauze zbog koronavirusa. Naime, Madriđani se trenutno nalaze na prvom mestu na tabeli koje će želiti sasvim sigurno da sačuvaju do kraja sezone, iako to neće biti nimalo lak zadatak. U prošlom kolu je Real na svom terenu ponovo odigrao jedan dobar meč u kom su bez većih problema savladali Majorku, kada je bilo 2:0. Pre toga su Madriđani imali zaista težak ispit ali su slavili na gostovanju kod Real Sosijedada, a taj meč je završen rezultatom 1:2.
Mišljenja smo da će Madriđani i na ovom susretu nastaviti sa dobrim partijama, zbog čega vam toplo preporučujemo da odigrate 2 koju kladionica 1xbet plaća sa kvotom 1.47.

Hetafe – Real Sosijedad – 3+ @ 2.53 u Meridianbet

Poslednji meč ovog kola se igra u predgrađu Madrida gde će fudbaleri Hetafea dočekati Real Sosijedad, što će bez ikakve sumnje biti i jedan od najinteresantnijih duela ovog vikenda. Hetafe i ove godine igra zaista fantastično a to nam najbolje pokazuje i tabela koja nam govori da se ova ekipa trenutno nalazi na fantastičnom petom mestu na tabeli koje na kraju sezone donosi direktan plasman u Ligu Evrope, čime bi ekipa iz predgrađa Madrida ponovila svoj prošlogodišnji uspeh, kada su za dlaku ostali bez plasmana u Ligu šampiona. U prošlom kolu je Hetafe ponovo odigrao jedan dobar meč i to na gostovanju kod Valjadolida, a u tom duelu nije bilo pobednika pošto je na kraju bilo 1:1.
U goste im dolazi Real Sosijedad koji ne liči na sebe nakon pauze zbog koronavirusa, pošto je poznato da su pre prekida šampionata bili na poziciji koja naredne sezone donosi plasman u Ligu šampiona, a u ovom trenutku se nalaze na sedmoj poziciji i ne znaju za trijumf u poslednja četiri kola, a u tom periodu su samo jednom remizirali uz tri poraza. U prošlom kolu je ekipa sa “Anoete” doživela treći vezani poraz pošto su na svom terenu poraženi od Selte kojoj su bodovi ruku na srce bili preko potrebni u tom duelu. Deluje da bi ovo mogao da bude jedan meč sa velikim brojem golova zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.53.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.