Tip dana: Juventus – Leće: Meč lopta za Juve!

Već od petka su na programu mečevi 28. kola italijanske Serije A, a prvi duel u okviru ovog kola se igra u Torinu gde će aktuelni šampion Juventus dočekati Leće.
Duel između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas i 45 minuta.

Juventus: Pobeda širom otvara vrata novom trofeju!

Samo jedno kolo je bilo dovoljno fudbalerima Juventusa da pokažu da su i dalje oni prvi koji se pitaju o šampionskoj tituli kada je Serija A u pitanju. Naime, u prvom kolu nakon pauze zbog koronavirusa fudbaleri Juventusa su ostvarili veoma važnu pobedu na teškom gostovanju kod Bolonje, a taj meč je završen rezultatom 0:2.
Na sve to, “bjankonerima” je išao na ruku i poraz Lacija na gostovanju kod Atalante, pa u ovom trenutku “stara dama” ima čak četiri boda viška u odnosu na ekipu sa Olimpika što je i te kako fina zaliha, ako uzmemo u obzir da Lacio već u ovom kolu na svom terenu nema nimalo lak posao pošto mu u goste dolazi Fiorentina.
Kada je u pitanju meč sa Bolonjom, izabranici Maurisija Sarija su praktično sav posao završio još u prvom delu igre kada su golovima Ronalda iz penala, ali i fantastičnim golom Dibale došli do velikih 0:2, što su bez većih problema sačuvali do kraja susreta.
Ono što bi moglo da predstavlja svojevrsni problem za Maurisija Sarija je podatak da se na tom susretu povredio De Šiljo, koga je zamenio Danilo koji takođe nije završio susret do kraja pošto je dobio crveni karton, pa se postavlja veliko pitanje ko će u petak u Torinu protiv Lećea zaigrati na poziciji desnog beka.

Leće: Primarni cilj je opstanak!

Što se tiče Lećea, nema nikakve sumnje da je primarni cilj ove ekipe opstanak u društvu najboljih, a kako sada stvari stoje deluje da će to biti i te kako težak zadatak.
Naime, ova simpatična ekipa koja se ove sezone vratila u najkvalitetniji rang italijanskog fudbala se trenutno nalazi na 18. poziciji na tabeli koja je ujedno i poslednja koja na kraju sezone znači i selidbu u niži rang.
Ono što može da predstavlja ohrabrenje za sve navijače ove ekipe je činjenica da ima da se odigra još čak deset gola, a takođe i najbliži pratioci u ovom trenutku, a to su Đenova i Sampdorija nisu previše odmakli na tabeli, pošto Đenova ima isti broj bodova kao i Leće, dok Sampdorija ima bod viška.
U prošlom kolu su izabranici trenera Liveranija doživeli težak poraz na svom terenu od Milana, a taj meč je završen rezultatom 1:4. Inače i pre toga je Leće na svom stadionu doživeo pravu katastrofu od Atalante pošto su poraženi sa neverovatnih 2:7.
Ono što i te kako treba istaći je da podatak da su fudbaleri Lećea u poslednjem međusobnom susretu protiv Juventusa uspeli da isčupaju bod, a taj meč je završen rezultatom 1:1.
Kada su u pitanju gostovanja, do sada je Leće odigrao trinaest mečeva van svog terena na kojima su ostvarili četiri pobede, dva remija i čak sedam poraza.

Naš predlog

Juve u ovom trenutku ima četiri boda viška u odnosu na drugoplasirani Lacio i eventualnim trijumfom u ovom kolu bi ta prednost porasla na čak sedam bodova, i nema sumnje da bi izabranici Simonea Inzagija bili pod velikim pritiskom, a ne očekuje ih nimalo lak posao pošto na svom terenu dočekuju Fiorentinu. Mišljenja smo da će Juve krenuti ofanzivno od prvog minuta pa vam zbog toga toplo preporučujemo da probate sa prelazom 1-1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.55. Iz potpuno istog razloga vam predlažemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.37. Za kraj, mišljenja smo da će u prvom poluvremenu pasti više od dva gola, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom I2+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.06.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.