Tiket dana (petak, 26.06.2020)

tiket dana

Početak još jednog bogatog vikenda je pred nama. Ipak, ove subote svoj šampionat završavaju Nemci, pa ćemo od narednog imati jednu jaku ligu manje na repertoaru.

Bešiktaš – Konja – 1 @ 1.66 u 1xbet

Mada je domaća ekipa apsolutni favorit u ovom meču, treba biti oprezan. Gosti dolaze po bodove koji su im neophodni u borbi za opstanak, a to što mu je rival bivši šampion, ne zanima ih mnogo. Bešiktaš je u dva kola, odigrana nakon nastavka sezone, prvo poražen na svom terenu od Antalije, što je bilo veliko iznenađenje, ali je zato u prošlom kolu ubedljivo slavio na gostovanju Denizliju. Taj meč, koji su dobili sa 5:1, daje im nadu da mogu u finišu prvenstva da uhvate mesto za Evropu. KOnja je imala teđak raspored u prethodnim kolima, prošle nedelje dočekali su Sivaspor i uspeli da osvoje važan bod. Još uvek su u zoni ispadanja, ali zaostaju samo bod za ekipama ispred njih a to su Malatija i Rize. I pored svega navedenog Bešiktaš bi morao da pobedi. Za jedinicu u kladionici 1xbet dobija se kvota 1.66.

Rijeka – Gorica – 1 @ 1.55 u Meridianbet

Pauza je presekla Riječane i oni su izgubili mnogo bodova. Bivši šampion je bez pobede na poslednje tri utakmice, na kojima je osvojio samo dva boda. Neverovatno je da su još uvek u igri za osvajanje drugog mesta, koje od ovog leta vodi u kvalifikacije za ligu šampiona. Najveći rivali ka tom cilju biće im Hajduk, Osijek i zagrebačka Lokomotiva. Tim sa Rujevice plasirao se u finale Kupa, pa će imati šansu da se ponovo domogne jednog trofeja. Gorica je u dobroj formi, ali nema pritisak osvajanja bodova. Trenutno su šesti, a kako sada stoje stvari, ne mogu ni gore, a ni dole. Ekipa ispred njih ima 11 bodova više, dok je tim, prvi ispod, na devet bodova zaostatka. Sastali su se već tri puta i Gorica je mnogo uspešnija ove sezone od Rijeke, dva puta je ekipa iz Nove Gorice slavila, a jedan meč je završen bez golova. Vreme je za pobedu Rijeke, a za jedinicu u kladionici Meridianbet kvota je 1.55.

Orhus – Olborg – 1/1 @ 2.30 u Bet365

Evo još jednog duela ove dve ekipe u kratkom vremenskom roku. Verovali ili ne, Orhus i Olborg su već dva puta igrali u junu, i ovo im je treće odmeravanje snaga. Prvo su u poslednjem kolu regularnog dela prvenstva igrali u Olborgu, tad je slavio Orhus sa 3:2, ali je se zato Olborg revanširao u mnogo značajnijem meču, u polufinalu Kupa, koji je dobio istim rezultatom, ponovo na svom terenu. Sada je Orhus domaćin, a i bodovi su mnogo važniji ovom timu. Olborg se sprema za finale, taj meč im je utakmica sezone i jedina šansa da se dokopaju trofeja, ali i Evrope. Na drugoj strani Orhus ima odličnu sezonu i prava bi šteta bila da je okonča bez plasmana u evropske kvalifikacije. Sada su na odličnom trećem mestu, sa više nego izglednim šansama da tu i okončaju prventvo. U slučaju da savladaju Olborg ne sumnjamo da će na kraju i biti treći. Olborg ima niz od četiri uzastopna poraza i sada će doživeti i peti. Pojačajte kvotu prelazom 1/1. Za ovaj tip koeficijent u kladionici Bet365 iznosi 2.30.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici Bet365 iznosi 5.92.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.