Ne propusti poslednje kolo Bundeslige, 500 dinara na poklon i vrtoglavi bonus

Danas se zvanično spušta zavesa na 56. sezonu nemačke Bundeslige. Svih devet utakmica u okviru poslednjeg 34. kola biće odigrano u standardnom terminu 15:30.

Specijalna ponuda kladionice Meridian nudi ti preko 7000 različitih opcija za klađenje, uz neverovatan bonus na broj odigranih mečeva i to do 1000%.
Iako je pitanje šampiona rešeno, i dalje je puno nepoznanica.

Prošlog vikenda Dortmund je u derbiju kola odneo tri boda iz Lajpciga i osigurao drugo mesto na tabeli. Naredne sezone, Lajpcig će ipak igrati u Ligi šampiona jer sada ima tri boda više od petoplasiranog Leverkuzena, ali i sjajnu gol razliku, što ne ostavlja mogućnost za brigu.

S druge strane, Leverkuzen će danas morati da savlada Majnc, ali i da se nada kiksu Menhengladbaha kako bi preuzeo četvrto mesto koje vodi u Ligu šampiona. Zbog toga će mečevi Leverkuzena i Menhengladbaha, koji dočekuje Hertu, danas biti u centru pažnje.

Meridian u oba slučaja očekuje pobede domaćina – kec na Leverkuzen plaća 1.30, odnosno 1.33 na Menhengladbah. Konačan ishod možeš da kombinuješ i sa brojem golova što je tvoja dupla sigurica i veća šansa za dobitak.

Zanimljivo će biti i na mečevima koje igraju Volfsburg i Hofenhajm. Obe ekipe imaju isti broj bodova i idalje nije sigurno ko će igrati u grupnoj fazi Lige Evrope, a ko će se za to mesto boriti kroz kvalifikacije.
Situacija nije najjasnija ni na dnu tabele. Paderborn sigurno ispada iz lige, a uz njega još ili Fortuna ili velikan Verder iz Bremena, u zavisnosti od današnjih rezultata.
Ukoliko imaš dobar osećaj pred poslednje kolo Bundeslige a do sad se nisi oprobao u Meridianu – iskoristi jedinstvenu šansu da ugrabiš poklon bonus od 500 dinara i naplatiš svoje fudbalsko znanje.

Sve što treba da uradiš je da napraviš nalog na meridianbet.rs i odigraš tiket, a ukoliko bude dobitan – Meridian te časti još jednim dobitkom!

16 Comments

  1. Vas sam bonus vec davno preuzeo i isplatio mi se, ali ne i Nemci veceras 😂😂 Ali nema veze, tu su Spanci, Italijani i Englezi 😁😁💪 Da nadoknade gubitak!

  2. celu ligu odigrati na golove, i bice dobar bonus, a ko se nije registrivao preporuka da to uradi jer vredi iskoristiti bonus dobrodoslice

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.