Tiket dana (subota, 27.06.2020)

tiket dana

Danas se pozdravljamo sa bundesligašima do septembra. Pored poslednjeg kola u Nemačkoj, igraju se utakmice u više evropskih liga, uključujući kompletno kolo engleskog Čempionšipa.

Norič – Mančester junajted – 2 @ 1.55 u Meridianbet

Danas se igra i jedna utakmica četvrtfinala FA Kupa u Engleskoj. U Norič dolazi Mančestr junajted, tim koji je u odličnoj formi, sudeći po igrama u Premijer ligi. JUnajted je bez poraza, računajući sva takmičenja, još od 22. janurara kada ga je Barnli pobedio na ”Old Trafordu”. Uspeli su da ostanu u Ligi Evrope i da se bore za taj trofej, ali bi lako mogli i do FA Kupa. Na putu do polufinala isprečio im se Norič, poslednjeplasirani tim lige koji bi, sigurni smo, žrtvovao ovo takmičenje samo kada bi mogao da ostane u eliti i za narednu sezonu. To će biti jako teško ostvarljivo, ”kanarinci” su bez osvojenog boda na poslednje tri utakmice u prvenstvu, a poslednji trijumf ostvarili su baš u FA Kupu kada su iznenadili Totenhem u Londonu. Junajted je u prethodnom kolu ovog takmičenja lako slavio u Derbiju protiv Kauntija sa 3:0, a tim Ole Gunara Solskjera favorit je i u ovom meču. Ne sumnjamo u dvojku u Noriču i nastavak pohoda ”crvenih đavola” ka peharu u najstarijem fudbalskom takmičen ju na svetu. Za dvojku u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 1.55.

Volfsburg – Bajern – 4+ @ 1.91 u Bet365

Na oproštaju od prvenstva u Volfsburg dolazi osmostruki uzastopni šampion u Bundesligi. Bajern je u fantastičnoj seriji rezultata u 2020. godini. Samo jednom Bavarci nisu pobedili a odigrali su 19 utakmica. Samo je Lajpcig uspeo da izvuče bod na ”Alijanc areni”. Bajern je vezao 15 pobeda i bilo bi glupo da se od ovakve sezone oprosti porazom. Istina, na drugoj strani je Volfsburg, tim koji je izborio Evropu i za narednu sezonu, ali koji se bori da ostane na sedmoj poziciji koju deli sa HOfenhajmom. Odigrali su ”vukovi” sjajno u Gelzenkirhenu u prethodnom kolu, pobedili su očajni Šalke sa 4:1, ali njima su mnogo teže utakmice na domaćem terenu. Naime, Volfsburg nije pobedio na poslednjih pet utakmica na svojoj ”Folksvagen areni”, a četiri puta je to bilo u Bundesligi. Nema razloga da se igra zatvoreno u ovom meču i treba očekivati veliki broj golova. Bajern je pobedio na četiri poslednja gostovanja u ovom gradu u prvenstu, pa je favorit i sada. Naš predlog se ipak odnosi na golove, a predlažemo vam igru 4+ sa koeficijentom 1.91 u kladionici Bet365.

Austrija – Sent Polten – 1 @ 1.78 u 1xbet

Bečlije mogu da žale što su lošim igrama u regularnom delu sezone u Austriji ostali bez plej ofa. Sada, u plej autu, igraju odlično i vezali su četiri uzastopne pobede koje su ih dovele na prvo mesto. I preko plej auta moći će da se bore za izlazak u Evropu, a to i jeste njihov jedini cilj u preostalom delu sezone. Austrija je redom pobeđivala Matersburg, dva puta Tirol i, pre nekoliko dana, Admiru, a sada im u goste dolazi ekipa Sent poltena, ekipe koja ima samo jednu pobedu u šest prethodnih utakmica. Oni se bore da opstanu u eliti, a za sada imaju dva boda više od polsednjeplasiranog tima, a to je u ovom trenutku Admira. U dve međusobne utakmice ova dva tima u regularnom delu sezone nije bilo pobednika, jednom je bilo 1:1, a jedan meč se završio bez golova. Očekujemo da Austrija upiše novu pobedu jer je, pre svega, bolji tim. Za jedinicu u kladionici 1xbet dobija se kvota 1.78.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici 1xbet iznosi 5.27.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.