Tip dana: Betis – Viljareal: Ima li domaćin rešenja za zahuktalu “žutu podmornicu”?

U sredu nas očekuje pregršt zanimljih susreta u okviru 33. kola španske La Lige, a jedan od najinteresantnijih duela se igra u Andaluziji gde će fudbaleri Betisa dočekati Viljareal.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 22 časa.

Betis: Očekivali smo dosta više!

Mora se priznati ipak da smo od fudbalera Betisa dosta više očekivali kada je ova sezona u pitanju. Naime, Andalužani se trenutno nalaze tek na trinaestom mestu na tabeli i po svemu sudeći će ostati bez plasmana u Ligu Evrope, što je svakako pre početka šampionata bio primarni cilj za ovu ekipu.
U prošlom kolu je Betis doživeo novi poraz i to na gostovanju kod Levantea, kada je bilo 4:2. Ono što treba istaći je podatak da su Andalužani u jednom trenutku duela gubili i 4:0, ali su zadnjoj fazi meča postigli dva gola i tako ublažili poraz. Pre tog duela su izabranici trenera Truhilja ostvarili veoma važnu pobedu na svom terenu protiv Espanjola, kada je bilo 1:0, i pravo je čudo kako su Andalužani postigli samo jedan gol na tom susretu pošto su propustili nekoliko izvanrednih prilika.
Ono što je najveći problem Betisa kada je ova sezona u pitanju je svakako činjenica da nisu konstantni i da igraju po sistemu toplo-hladno, zbog čega se i nalaze ovoliko nisko na tabeli.
Što se tiče duela na domaćem terenu do sada su Andalužani odigrali šesnaest mečeva na svom terenu na kojima su ostvarili osam trijumfa, četiri remija i četiri poraza, što i nije toliko loše, ali su na gostovanjima ostvarili samo jednu pobedu, uz šest remija i čak devet poraza.
U poslednjem međusobnom meču sa Viljarealom, Betis je doživeo katastrofu, pošto je na “El Madrigalu” poražen sa 5:1.

Viljareal: Ni Liga šampiona nije daleko!

Malo ko je očekivao da će fudbaleri Viljareala pružati ovoliko dobre partije ove sezone. Posebno tu mislimo na formu posle pauze zbog pandemije koronavirusa, kada je ova ekipa počela sa zaista izvanrednim partijama.
Naime, “žuta podmornica” se u ovom trenutku nalazi na šestom mestu na tabeli i ima samo tri boda manjka u odnosu na četvrtoplasiranu Sevilju, a poznato je da to četvrto mesto donosi plasman u Ligu šampiona, dok trenutna pozicija na kojoj se Viljareal nalazi donosi plasman u Ligu Evrope, što bi takođe bio uspeh.
U prošlom kolu je ekipa sa “El Madrigala” odigrala još jedan fenomenalan susret pošto su na svom terenu bez većih problema savladali Valensiju, a taj meč je završen rezultatom 2:0.
Pre toga je “žuta podmornica” u jednom izuzetno zanimljivom susretu remizirali na svom terenu protiv Sevilje, kada je bilo 2:2.
Ono što posebno treba istaći je podatak da fudbaleri Viljareala posle nastavka šampionata ne znaju za poraz, a u tom periodu su ostvarili čak četiri pobede i taj pomenuti remi sa Seviljom.
Što se tiče mečeva na strani, do sada je “žuta podmornica” odigrala šesnaest duela van svog terena na kojima su zabeležili čak sedam trijumfa, samo jedan remi i osam poraza. Kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu, Viljareal ima osam trijumfa, pet remija i samo tri poraza, zbog čega se između ostalog i nalaze ovoliko visoko na tabeli.

Naš predlog

Ono što je tradicija kada su ove dve ekipe u pitanju su golovi, kojih po nepisanom pravilu ima baš dosta. Primera radi, u prošlom duelu između ove dve ekipe je “žuta podmornica” na svom terenu slavila sa 5:1, a u svakom od prethodnih pet susreta je došla igra GG3+. Mišljenja smo da će to slučaj biti i sada pa vam toplo preporučujemo da probate sa igrom GG3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 2.11. Kada se sve sabere i oduzme, mišljenja smo da je ipak Viljareal favorit u ovom susretu i sve to zbog činjenice da igraju zaista fantastično u poslednje vreme. Zbog svega toga vam toplo preporučujemo da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.55.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.