Tip dana: Đenova – Inter: Domaćinu gori pod nogama, “neroazuri” ne liče na sebe!

U subotu su na programu tri meča u okviru 36. kola italijanske Serije A a za vas smo ovog puta izdvojili duel između Đenove i Intera.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 19 časova i 30 minuta.

Đenova: Primarni cilj je opstanak!

Malo ko je očekivao da će fudbaleri Đenove imati ovoliko problema ove sezone, pošto se uoči početka šampionata ova ekipa svrstavala u jedno od favorita za plasman u Ligu Evrope. Nažalost, već posle prvih desetak kola je bilo i više nego jasno da od toga neće biti ništa, pošto su “grifoni” veći deo šampionata proveli u donjem delu tabele.
To je slučaj i sada pošto se ova ekipa trenutno nalazi na 17. mestu na tabeli koje je ujedno i poslednje koje na kraju prvenstva donosi opstanak u društvu najboljih. Trenutno “grifoni” imaju samo četiri boda viška od Lećea, koji u poslednja tri kola ima nešto lakši raspored, pa je sigurno da Đenova mora i te kako ozbiljno da shvati meč sa Interom, koji ruku na srce i ne igra najbolje u poslednje vreme.
U prošlom kolu je Đenova odigrala jedan fantastičan meč pošto su u velikom gradskom derbiju trijumfovali nad Sampdorijom, a taj duel je završen rezultatom 1:2. Pre toga su “grifoni” ostvarili jednu i te kako važnu pobedu na svom terenu protiv Lećea koji im je direktan rival u borbi za opstanak, a taj duel je završen rezultatom 2:1.
Inače, kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu, do sada je Đenova odigrala sedamnaest mečeva kao domaćin na kojima su ostvarili šest trijumfa, samo jedan remi i čak deset poraza.
Kada je u pitanju poslednji međusobni duel između Đenove i Intera, “neroazuri” su bez većih problema slavili sa više nego ubedljivih 4:0.

Inter: Očajne partije u nastavku šampionata!

Dovođenje Antonija Kontea prošlog leta je samo po sebi bila garancija da će Inter napraviti izuzetno jaku ekipu. To se svakako i desilo, ali kada se sve sabere i oduzme, deluje da je rezultat ipak izostao.
Krenimo redom. Inter nije imao sreće na žrebu za Ligu šampiona gde su za rivale u grupi dobili Barselonu, Borusiju Dortmund i Slaviju iz Praga, pa je do samog starta bilo jasno da će “neroazuri” jako teško doći do plasmana među šesnaest najboljih evropskih ekipa. To se nažalost nije ni desilo pa su izabranici Antonija Kontea morali da se zadovolje sa Ligom Evrope gde ih uskoro očekuje meč osmine finala protiv Hetafea, koji je ponovo imao dosta dobru sezonu u španskom prvenstvu.
Što se tiče italijanskog Kupa, Inter je eliminisan u polufinalu od Napolija koji je na kraju i došao do trofeja u ovom takmičenju.
Najzad, kada je Serija A u pitanju, fudbaleri Intera se trenutno nalaze na trećem mestu na tabeli i imaju čak sedam bodova manjka u odnosu na Juventus, pa je sigurno da je priča o Skudetu neslavno završena, a upravo to je i bio primarni cilj “neroazura” kada je ova sezona u pitanju.
U prošlom kolu je Inter ponovo odigrao jedan loš meč i to pošto su na “Đuzepe Meaci” samo remizirali protiv Fiorentine, a na tom duelu nije bilo golova.
Inače, što se tiče gostovanja, valja napomenuti da su izabranici Antonija Kontea najbolji gosti u ligi, pošto su na sedamnaest odigranih mečeva ostvarili čak jedanaest trijumfa, četiri remija i dva poraza.

Naš predlog

Đenova se mimo svih očekivanja i dalje bori za opstanak, ali nisu u toliko lošoj situaciji pošto imaju četiri boda viška u odnosu na Leće koji se nalazi na poslednjem mestu koje znači i selidbu u niži rang. Sa druge strane, Inter igra katastrofalno u poslednje vreme, a najbolji pokazatelj za to su i dva remija u poslednja dva kola, i to prvo na gostovanju kod Rome, a onda i na svom terenu protiv Fiorentine, u prošlom kolu, kada nije bilo golova.
Sigurno je da će obe ekipe ići na trijumf u ovom susretu što nam može doneti i golove na obe strane, zbog čega vam predlažemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.57. Iz potpuno istog razloga vam predlažemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.55.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.