POSLEDNJE KOLO SERIJE A: Borba za opstanak nikad nije bila uzbudljivija

U Seriji A je manje-više sve gotovo i rešeno. Iako sezona zvanično nije završena, Juventus je matematički osigurao sebi devetu uzastopnu i 36. ukupnu titulu u Ligi Kalčo. Međutim, to ne znači da je fudbalskim iznenađenjima i spektaklima došao kraj.

Borba za opstanak nikad nije bila uzbudljivija, a danas će sve oči biti uprte u utakmice koje igraju Đenova i Leće.

Situacija na dnu tabele je takva da će Breša i Spal od sledeće sezone sasvim sigurno igrati u Seriji B, dok Đenova i Leće imaju poslednju šansu da obezbede mesto u eliti. A, čini se da su crveno-plavi u nešto boljoj poziciji jer su na bod iznad Lećea, koji je u crvenoj zoni. Ipak, ta prednost Đenovi ništa ne znači ukoliko izgubi kod kuće od Verone, a na drugoj strani Leće savlada Parmu.

Sportsko klađenje u Meridianu vam omogućava da budete deo fudbalskog spektakla kakva je Serija A! Ujedno, kladionica Meridian vam, zahvaljujući najvećem izboru igara, kvota i specijala pomaže da svoj dobitak ostvarite!
Znate da je u italijanskom fudbalu svaki detalj presudan, a Meridian vam omogućava da uvek budete u toku! Ukoliko još uvek nemate aktivan nalog, predlažemo vam da se registrujete na meridianbet.rs gde vas čeka i poklon za srećan početak – bonus 300 RSD.

Međutim, to nije sve jer imate mogućnost da osvojite i dodatni bonus od 1200 RSD! Sve što je potrebno jeste da deponujete novac u iznosu od 1000 dinara i taj novac obrnete 10 puta na sportskom klađenju.

Iskoristite ovu jedinstvenu priliku jer sa kladionicom Meridian – uvek ste na dobitku!

Za ljubitelje kladioničarskog adrenalina Meridianbet je spremio fantastičnu ponudu uz najbolje kvote i nezaobilazan bonus na broj parova. Trenutak je savršen da se kladite na svog favorita i pokažite navijačke preferencije i poznavanje fudbala u kladionici Meridian!

11 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.