Tiket dana (nedelja, 02.08.2020)

tiket dana

Očekuju nas poslednje utakmice u Seriji A, za ovu sezonu, a narednih dana pratićemo završnicu u evropskim kupovima.

Đenova – Verona – 1 @ 1.60 u Meridianbet

Slučaj je hteo da utakmica sezone za Đenovu bude ova u poslednjem kolu. Da bi ostali sigurno u ligi ”grifoni” moraju da pobede Veronu. U slučaju da tako ne bude, zavisiće od Lećea i njihovog duela sa Parmom. Đenova je imala previše promašaja u aktuelnoj sezoni i opstanak, ma kako bio izboren, slavio bi se u najpoznatijoj italijanskoj luci. To što su pre starta prvenstva pucali na mnogo višu poziciju, sada nije važno, mora da se spašava ”živa glava”. Za Parmu Veronu utakmica ne znači ništa. Oni su odigrali sasvim solidnu sezonu, s obzirom da su povratnici u elitu. Od ove utakmice jedino zavisi da li u gornjoj ili donoj polovini lestvice, ali će završiti u sredini, to je sigurno. Odigrajte dvojku, Đenova će tako sačuvati veliki kapital od jednog boda razlike u odnosu na Leće i tim sa obale mora poslati u Seriju B. Za jedinicu u kladionici Meridianbet dobija se kvota 1.60.

Geteborg – Malme – 2 @ 1.75 u Bet365

Pre samo tri dana ove dve ekipe sastale su se na istom mestu u finali Kupa Švedske. Geteborg je stigao do trofeja, zahvaljujući golu u produžecima, pošto je regularan tok okončan rezultatom 1:1. Da sve bude gore po Malme, oni su ispustili vošstvo od jednog golu u 86. minutu. Naravno, u produžecima su domaći dobili krila i prvi trofej u sezoni ostao je u Geteborgu. Malme želi titulu i ukoliko vrate šampionski pehar u svoje vitrine, brzo će zaboraviti poraz u Kupu. Prošle sezone je prvak postao Đurgarden, koji je za bod bio bolji od Malmea, pa će uskoro startovati u kvalifikacijama u Ligi šampiona. Malme će igrati u kvalifikacijama za Ligu Evrope, gde su u, još uvek aktuelnoj, sezoni, imali dobar nastup, pošto su izborili plasman u grupnu fazu. Posle 11 odigranih kola Malme je na drugom mestu, zaostaje dva boda za vodećim Norčepingom, dok je Geteborg u donjem delu tabele. Očekujemo revanš gostujućih fudbalera za poraz u finalu i predlažemo dvojku na ovom meču. Za pobedu Malmea u kladionici Bet365 koeficijent iznosi 1.75.

Viking – Kristijansund – GG @ 1.52 u Bet365

Nastavlja se prvenstvo u Norveškoj i sve je više iznenađujućih rezultata. Bodo/Glimt prvi put nije pobedio u prethodnom kolu, remizirali su na strani protiv Stabeka i pored vođstva od dva gola razlike već na startu meča. Ipak, Molde to nije umeo da iskoristi, pa su šampioni juče izgubili od slabog Sandefjorda 2:1 i dodatno zaostali za liderom. Polako se u formu vraća i Rozenborg i treba očekivati zanimljive mečeve tokom leta. Viking igra slabo od starta sezone, u prethodnom kolu su izgubili u Trondhajmu sa 3:0 od Rozenborga, mada su istim rezultatom, kolo ranije, u Stavangeru slavili protiv Sarpsborga. Nalaze se tik iznad zone ispadanja i, kako sada stvari stoje, boriće se za opstanak. Kristijansund je prijatno iznenadio, osvojili su 15 bodova i pored teškog rasporeda na startu. Samo su dva puta poraženi, jednom očekivano od Bodo/Glimta, a jednom neočekivano od Stabeka na svom terenu. Očekujemo dosta golova u Stavangeru, a bar po jedan biće u obe mreže. Naš predlog je igra gol-gol za koju u kladionici Bet365 dobijate kvotu 1.52.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici Bet365 iznosi 4.26.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.