Konačno i taj dan – Liga šampiona i Meridianbet te vode do neverovatnog dobitka

Najelitnije takmičenje u Evropi se, na radost svih ljubitelja fudbala, napokon nastavlja! Revanš mečevi osmine finala Lige šampiona za sezonu 2019/2020 zakazani su za 7. i 8. avgust. Podsetimo da su sve revanš utakmice za prolazak u četvrtfinale Lige šampiona bile otkazane 11. marta usled pandemije korona virusa.

Ko će proći dalje, a ko završava svoje takmičenje? Koji tim je u boljoj formi i spemaju li se velika iznenađenja nakon višemesečene pauze u Ligi šampiona? Pitanja koja na “slatke muke” stavljaju ne samo ljubitelje vrhunskog fudbala, već i kladioničare.

Sportska ponuda (trenutno) nije više tako raznovrsna, kao protekla dva meseca, ali vas zato ubedljivo najbolje kvote očekuju u kladionici Meridian, gde za mečeve osmine finala Lige šampiona možete pronaći preko 3.000 opcija za klađenje, uz kombinaciju sa ostalim utakmicama iz ponude – tu je i vrhunski bonus na broj parova!

A, šta sve možemo očekivati od večerašnjih susreta i kakva su fudbalska predviđanja? Prvo ćemo početi od duela Juventus – Lion.
“Stara dama” od 21 čas dočekuje Olimpik Lion u drugoj utakmici osmine finala Lige. U prvoj, koja je odigrana još 26. februara, Lion je uspeo na domaćem terenu da savlada Juventus rezultatom 1:0. Jedini gol Lukasa Tuzara na stadionu Park Olimpik bio je dovoljan za prvu pobedu francuskog kluba u nokaut fazi LŠ u poslednjih osam godina!
Zbog poraza od Liona, Juventus će morati drugu sezonu zaredom da se potrudi da na domaćem terenu, u Torinu, preokrene rezultat u svoju korist. Podsetimo, prošle sezone Juve je u Španiji u osmini finala LŠ izgubio od Atletika iz Madrida 2:0. Međutim, revanš meč Juventus je dobio rezultatom 3:0 i tako se plasirao u četvrtfinale.

U slučaju da večeras Lion eliminše “Staru damu”, to bi Juventusu bila prva eliminacija u nokaut fazi u evropskim takmičenjima od nekog francuskog kluba. Sve u svemu, čeka nas fantastičan i uzbudljiv meč, a iako je poražen u prvoj utakmici, tim iz Torina jeste favorit.
Šansa da Juve pobedi iznosi čak 64 odsto. Šansa da Lion trijumfuje je 12 odsto. Mogućnost da do 90. minuta bude nerešen rezultat iznosi 24 odsto – pogledajte kvote za ovaj meč OVDE.

Večeras nas očekuje i pravi pravi fudbalski spektakl na “Ostrvu” – revanš utakmica Mančester Siti – Real Madrid.
U prvom meču između dva kluba bolji su bili “Građani”, koji su na gostovanju, 26. februara, savladali “Kraljevski klub” rezultatom 2:1. Isko je poveo Real Madrid u vođstvo, ali Siti je ubrzo uzvratio golovima Gabrijela Žezusa i Kevina de Brujnea. Samo tri minuta nakon pogotka Belgijanca, Serhio Ramos je dobio crveni karton.

Prema tome, Real Madrid, kao klub koji je 13 puta osvajao Ligu šampiona, ima težak zadatak pred sobom u duelu sa Sitijem.
Zbog boljeg rezultata iz prve utakmice i prednosti domaćeg terena, Siti je blagi favorit u ovoj utakmici. Šansa da Siti pobedi iznosi 58 odsto. Verovatnoća da Madriđani trijumfuju iznosi oko 20 odsto, dok je 22 odsto mogućnost da ishod meča do 90. minuta bude nerešen – pogledajte kvote za ovaj meč OVDE.

Uz Meridian, sportsko klađenje nikada nije bilo lakše, jer vam ova kladionica omogućava da budete deo spektakla kakva je Liga šampiona.
Registrujte se i dobićete bonus dobrodošlice od 300 RSD. Uz to, možete dobiti i dodatni bonus od 1.200 RSD bonusa ukoliko deponujete novac u iznosu od 1000 RSD, kao i da taj novac da obrnete 10 puta na sportskom klađenju.

30 Comments

  1. liga sampiona se sinoc bratila na velika vrata, odlican fudbal su nam priredili, a meridian nije stedeo na kvotama koje su bile odlicne

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.