Uvek na dobitku – Ako “padneš” na jednu utakmicu Meridian ti vraća novac

Sada možeš u potpunosti da se opustiš i da uživaš u sportskom klađenju, jer čak i ukoliko promašiš jedan par, to ne znači da tvoj tiket nije dobitan! Promašen par dobitan tiket – parola je koja opisuje najbolju Money Back promociju kladionice Meridian!

Pored Money Back promocije, Meridianbet ti nudi mnoštvo sjajnih bonusa, a kompletan “asortiman” IMPOZANTNIH PONUDA pogledaj klikom OVDE.
Sportsko klađenje je nešto u čemu mnogi uživaju, a tenzija i neizvesnost do kraja meča dovode do neverovatnog naleta adrenalina. I zato – Meridian ti omogućava korišćenje Money Back promocije koja označava da čak i ako promašiš jedan par, tvoj tiket će i dalje biti dobitan.

Da, istina je – Meridian ti vraća novac ukoliko se dogodi da padneš na jednom paru! Drame više nema, jer si uvek na dobitku. Uz jedan promašaj na tiketu, sa ukupnom pogođenom kvotom ne manjom od 24, čeka te Money Back.

Još jedna sjajna vest – otvaranjem naloga u kladionici Meridian čeka te bonus dobrodošlice od 300 dinara za sportsko klađenje, a ukoliko deponuješ novac u iznosu od 1000 RSD i taj novac obrneš 10 puta na sportskom klađenju, dobijaš automatski dodatni sportski bonus od 1200 dinara!

30 Comments

  1. Vazda fali jedna utakmica, ustvari uglavnom jedan gol, tako da vrlo cesto uzmem povracaj odigram jos jedan tiket i popijem kafu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.