Tiket dana (subota, 08.08.2020)

tiket dana

Večeras ćemo dobiti još dva učesnika četvrtfinala Lige šampiona, igraju se mečevi u Minhenu i Barseloni, ali je ostala ponuda neoubičajeno slaba za subotu. Ipak, neće dugo biti tako, još vikend, dva i kladioničarske liste počeće da se popunjavaju.

Barselona – Napoli – GG3+ @ 2.07 u Meridianbet

Barsa je donela odličan rezultat sa ”San Paola” i to je, po nama, njihov jedini adut pred ovaj meč. Od povratka, posle prekida fudbalske sezone, Barselona nije mogla da se prepozna. Ostali su bez šampionske titule u Španiji i osvajanje Lige šampiona, odjednom je postalo imperativ za Katalonce. To je potvrdio i najbolji fudbaler ovog tima, Argentinac Lionel Mesi, kada je rekao da Barselona mora da slavi u ovom takmičenju, ili će morati da dođe do radikalnih promena na ”Nou Kampu”. Istina Barsa je poražena samo jednom u poslednja dva meseca, i to od Osasune, kada je sve već bilo rešeno u La Ligi, ali su zato čak tri puta igrali nerešeno, sa Seviljom, Seltom i Atletikom. Nisu to, naravno, katastrofalni rezultati, ali je Real rušio sve pred sobom i gubici tih bodova bili su nenadoknadivi. Na drugoj strani Napoli je osvoji Kup Italije i preostali deo sezone u Seriji A odigrao znatno rasterećenije, pošto do plasmana u Ligu šampiona nije mogao. Veliki problem Napolitanci su imali na gostovanjima, pa su pobedili samo u Đenovi, na poslednjih pet. Verujemo da su se pripremali za ovaj duel, teren na ”Nou Kampu” je ogroman, a Napoli ima fudbalere koji mogu napakostti svakom rivalu, pa i Barseloni. I ako je Barsi dovoljan i remi bez golova, ubeđeni smo da ćemo uživati u goleadi na ovom meču. Naš predlog je igra gol-gol uz bar tri pogotka. Za GG3+ u kladionici Meridianbet dobija se koeficijent 2.07.

Energetik BGU – Neman – 2 @ 2.30 u 1xbet

Ponovo nam je beloruska Višaja u centru pažnje kada su evropske lige u pitanju. Belorusi su jedini igrali kada je počela pandemija, i igraju bez prekida od tada. Ispostavilo se da je ovo prvenstvo interesantno kao retko koje u ovoj zemlji. Vodeća je ekipa Šahtjora iz Soligorska, dok je prate BATE Borisov i najveće i najprijatnije iznenađenje, Neman iz Grodna. Upravo ovaj tim gostuje kod ekipe Energetika, koja u poslednje vreme igra veoma slabo. Energetik je počeo odlično novo prvenstvo, nalazio se u vrhu tabele, ali kako je sezona odmicama igrali su sve slabije, pa su sada na šestom mestu, sa solidnim zaostatkom za vodećima. Ipak, njihov cilj i nije bio plasman u Evropu, već što ranije obezbeđivanje opstanka, što su i ostvarili. Na drugoj strani otvara se odlična mogućnost za Neman da vidi Evropu, i ne samo to, mogu da se bore i za titulu, s obzirom da imaju šest bodova manje od Šahtjora iz Soligorska, ali i dva meča manje odigrana, pa bi uz trijumfe na njima, bili izjednačeni na čelu tabele sa Soligorskom. Neman je bez primljenog gola skoro 800 minuta u ligi!? To je stvarno neverovatan podatak, pošto se ovoj ekipi mreža nije zatresla na prethodnih osam kola. Na šest su slavili, uglavno sa 1:0, a na dve su igrali bez golova. U prvom delu sezone Neman je slavio u Grodnu sa 3:0, a ubeđeni smo da će i sada pobediti. Predlažemo dvojku, a koeficijent za nju u kladionici 1xbet iznosi 2.30.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici 1xbet iznosi 4.76.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.