Još jedan Udarac iz ugla – čeka te analiza domaćeg fudbala i Lige šampiona

Nikad dosadno u studiju fudbalskog „Čvarkova i Torbice“ – autora najnovije sportske emisije Udarca iz ugla. U ovoj epizodi Močibob će nastojati da prevaziđe „manje nesuglasice“ sa kolegom Brankom, koncepcijska mimoilaženja sa glavnim urednikom ali i sa samim papagajem Kokijem.
U ovoj epizodi u produkciji Meridian sporta sumira se prelazni rok i analiziraju rezultati drugog kola Ling Long Super Lige, uz pregled „vanrednog“ kola pljeofa Lige šampiona i Lige Evrope, usred avgusta kad mu vreme nije. Vaš omiljeni dvojac pripremio je analizu svih mečeva kakvu nećete naći nigde na domaćem internetu.

Kao što smo videli u prethodnim epizodama, papagaj Koki tipuje tikete, ali ume i da „burno reaguje“. Ljubitelji klađenja, olovke u ruke i spremite se za nove Kokijeve kladioničarske predloge.
Pravac YT kanal Meridian sport – čeka te peta epizoda tvoje omiljene sportske emisije.

Sastavi tiket u Meridianu (uz savete Kokija), a sve nove igrače otvaranjem naloga u kladionici Meridian čeka bonus dobrodošlice od 300 dinara za sportsko klađenje, a sa depozitom od 1000 RSD u igri si za dodatni sportski bonus od 1200 dinara!

I ne zaboravi na specijalnu Meridianbet antistres ponudu – tvoj tiket je dobitan čak i kada promašiš jedan par.

20 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.