Bonus koji se ne propušta – Atalanta i PSŽ te vode do sigurnog dobitka

Fudbalska sezona ide ka vrhuncu – kreće “paklena” završnica najelitnijeg evropskog takmičenja! Poznati su četvrtfinalisti Lige šampiona, koji će se takmičiti u do sada neviđenom formatu kada su u pitanju evrokupovi, a slobodno možemo reći i “ritmu” jer će raspored utakmica biti zgusnut i veoma naporan.
Kako bi se izbeglo širenje korona virusa, dogovoreno je da će se završnica Lige Šampiona igrati u jednom gradu – Lisabonu. Tako će u portugalskoj prestonici osam timova od 12. do 23. avgusta odigrati ukupno sedam utakmica, bez uobičajenih revanša u četvrtfinalu i polufinalu, što nam govori da ćemo veoma brzo saznati ime prvaka Evrope za sezonu 2019/2020.
Četvrtfinale će danas 12. avgusta otvoriti Atalanta i Pari Sen Žermen, sutradan igraju Lajpcig – Atletiko Madrid, a potom 14. avgusta Barselona – Bajern. Eliminaciona faza biće završena 15. avgusta, kada se sastaju Mančester siti i Lion.
Očekuje nas potom vrlo kratka pauza od svega dva dana, da bi već 18. avgusta pobednik meča Lajpcig/Atletiko igrao u polufinalu protiv boljeg iz duela Atlanata/PSŽ, a dan kasnije sastaju se pobednici utakmica Siti/Lion – Barselona/Bajern.
Za kraj nas očekuje veliko finale, koje je planirano da se odigra na lisabonskom “Lužu” – 23. avgusta.
Nema sumnje da su fudbalski dani pred nama nikad uzbudljiviji, a večeras od 21 čas već možete uživati uz meč Atalanta – PSŽ koji pretenduje da bude pravi fudbalski spektakl imajući u vidu koje dve ekipe se sastaju i stila igre koji neguju.
Italijanski klub je svetski hit u Ligi šampiona i u nikad boljoj formi. Nema sumnje da će prkositi i odolevati „Svecima“. Sve kvote za ovaj meč i ponudu od preko 1250 opcija za klađenje možete pogledati na ovom linku.
Inače, kladionica Meridian novim igračima daruje fantastičan poklon dobrodošlice – bonus 500 RSD koji odmah možete iskoristiti za sportsko klađenje. Neophodno je samo da se registrujete na meridianbet.rs i vaša sportska zabava može da počne. Takođe, uplatom depozita na nalog imate mogućnost da osvojite i dodatni bonus od 2000 RSD, a više o tome saznajte na ovom linku.
Vreme je za vrhunski fudbal, odličnu zabavu i sigurnu zaradu!

14 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.