Napravi pravi izbor – Uplati depozit i pokupi bonus u Meridianu

U Meridian kladionici postoji mnogo načina na koje možete da uplatite depozit. Takođe, u zavisnosti od toga koji način odaberete, očekuju vas brojne nagrade i bonusi koji će uvećati vaše novčano stanje na računu.
Bonus za uplatu depozita u Meridianu jeste jedna od promocija i ponuda kladionice Meridian koja omogućava izvanredan dobitak samo uplatom depozita – bez igre. Dovoljno je da odaberete omiljeni način uplate depozita, izvršite uplatu i očekuju vas neverovatne nagrade.
Da biste mogli da uplatite depozit ili da se kladite online, potrebno je da napravite nalog, odnosno da se registrujete na meridianbet.rs, nakon čega zabava može da počne!
Osvojite vredne nagrade, bonuse i budite najbolji. Meridian promocijama to nije teško da ostvarite, a bonus za uplatu depozita je nešto najbolje što možete da osvojite bez ikakvog rizika.
Depozit u Meridianu je moguće uplatiti na više različitih načina. U zavisnosti od toga koji način odaberete, zavisi da li ćete u datom momentu ostvariti pravo na bonus ili ne.
Takođe, vid uplate možete da birate na osnovu svojih preferencija i mogućnosti u datom trenutku.
Depozit možete uplatiti na nekoliko načina, a opcije su: u bilo kojoj kladionici Meridian, svim vrstama kartica, putem Skrilla, u banci ili pošti, e-bankingom, putem iPay vaučera, putem mCash-a, putem Meridian Pay-a.
Za poslednja tri načina Meridainbet je spremio specijalne bonuse.
Tako vam uplata putem iPay vaučera donosi čak 100 besplatnih spinova za zabavu u Meridian online kazinu. Tu je i mCash koji vam omogućava da osvojite 5% bonusa za sportsko klađenje, dok uplatom depozita putem Meridian Pay-a ostvarujete pravo na dnevni bonus za klađenje u visini od 5%, kao i na 100 bonus spinova dnevno!
Takođe, bonus možete da dobijete i uplatom depozita pozivanjem Meridian agenta. Potrebno je samo da kontaktirate svog Meridian agenta, a on će doći na vašu adresu poštujući sve bezbednosne i sigurnosne mere zbog pandemije korona virusa.
I to nije sve! Ukoliko odlučite da pozovete Meridian agenta i na taj način uplatite depozit, osvojićete čak 20 odsto bonusa.
Odaberite način koji vam najviše odgovara i započnire svoj ciklus osvajanja neverovatnih dobitaka!
Bonus za uplatu depozita u Meridianu je najbolji način da ulepšate sebi dan!

17 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.