Pokupi fantastičan bonus u Meridianu i kladi se na meč Lajpcig – Atletiko Madrid

Ljubitelji fudbala širom sveta jedva su dočekali nastavak evropskog fudbala. Posle gotovo petomesečne pauze usled globalne pandemije, umesto u aprilu, gledaćemo nikad uzbudljiviju završnicu Lige šampiona usred avgusta, a jedan od najuzbudljivijih susreta čeka nas između Lajpciga i Atletiko Madrida.

Kada je reč o pobedniku susreta, jasno se i kroz kvote vidi zašto su prognoze podeljenje. Kladionica Meridian blagu prednost daje Atletiko Madridu, pobeda „jorgandžija“ plaća 2.55, dok se trijumf nemačke ekipe ceni kvotom 3.15.
Bez ikakve je sumnje da i Lajpcig i te kako ima velika očekivanja od Lige šampiona, a u prilog ide i odluka UEFA da se nokaut faza igra na jedan meč, pa prostora za kalkulisanje nema. Upravo to ekipi poput Lajpciga daje veće šanse da izbaci i najvećeg favorita, pa apetiti „autsajdera“ u ovim sitacijama uvek rastu.
Važno je napomenuti da je Timo Verner, najbolji igrač i strelac „bikova“, prešao u Čelsi, pa tako neće nastupati u preostalim mečevima LŠ, što je (iako imaju i više nego kvalitetne zamene) svakako veliki udarac za Lajpcig. S druge strane, Atletiko Madrid je, može se reći, imao veoma čudnu i turbulentnu sezonu – a onda se desio dvomeč osmine finala LŠ, kada je Diego Simeone još jednom pokazao da je veliki stručnjak, pa je zahvaljujući perfektnoj taktici uspeo da u dvomeču izbaci Liverpul.
Posle iznenadne pauze, Atletiko je konačno zaigrao fudbal. Kvalitetnije partije počele su da se pružaju i u La Ligi, a u 11 mečeva nakon pauze nije zabeležio ni jedan poraz. „Jorgandžije“ u svom timu imaju veoma kvalitetne igrače i standardno dobro igraju nokaut faze, pa nikog neće začuditi ukoliko doguraju do samog kraja.
Što se tiče utakmice koja se večeras igra, Simeone i njegova armija su favoriti za pobedu iz nekoliko razloga – nakon pauze mnogo više su pokazali na terenu od Lajpciga, a imaju i više iskustva na „evro sceni“. Osim toga, kao što smo već napomenuli veliki hendikep za Lajpcig je i odlazak doskora najboljeg igrača.
U svakom slučaju, fudbal je igra koja nas je naučila da uvek možemo očekivati – neočekivano, pa se iznenađenje i senzaciju ne treba da isključujemo ni u današnjem duelu.
Inače, kladionica Meridian novim igračima daruje fantastičan poklon dobrodošlice – bonus 500 RSD koji odmah možete iskoristiti za sportsko klađenje. Neophodno je samo da se registrujete na meridianbet.rs i vaša sportska zabava može da počne. Takođe, uplatom depozita na nalog imate mogućnost da osvojite i dodatni bonus od 2000 RSD, a više o tome saznajte na ovom linku.

19 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.