Tiket dana (četvrtak, 13.08.2020)

tiket dana

Još jedan dan sa siromašnom ponudom, ali to neće još dugo biti tako. Polako će kretati jedna po jedna liga, da bi one najjače već polovinom septembra bile u punom pogonu.

Đirona – Almerija – 1 @ 2.16 u Meridianbet

Sa dobrim zakašnjenjem nastavlja se španska Segunda, odnosno plej-of za popunu La Lige. Razlog je to što je većina fudbalera Fuenlabrade bila zaražena pred utakmicu poslednjeg kola protiv Deportiva u La Korunji, pa se čekalo na taj meč, pošto je Fuenlabrada imala šansu da se domogne doigravanja. Na kraju su izgubili i ostali bez plej-ofa, a La Korunja je, ionako, ispala u treću ligu. Đirona je završila kao peta, a lako je mogla da bude na trećem mestu, da nije izgubila u poslednjem kolu od Alkorkona. Njihov rival će biti četvrtoplasirani tim lige, ekipa Almerije, koja će, zbog boljeg plasmana revanš igrati na svom terenu. U toku prvenstva obe ekipe zabeležile su po pobedu, Đirona je slavila kao domaćin minimalnim rezultatom, dok je Almerija bila ubedljivija, i još u sempembru prošle godine pobedila Katalonce sa 3:1. Iako se igra bez navijača, kod Španaca je i domaći teren neka prednost, pa se zato odlučujemo da veće šanse za pobedu damo Đironi. Da li će taj, potencijalni trijumf, biti dovolja za ukupnu pobedu i plasman u finale dioigravanja, gde će se naći uspešniji iz dvomeča između Elčea i Saragose, ostaje da vidimo. Za jedinicu na ovom meču u kladionici Meridianbet dobija se kvota 2.16.

Norčeping – Hamarbi – dšx2 @ 1.91 u 1xbet

Mada su bili perfektni na početku prvenstva, očekivali smo da fudbaleri Norčepinga, pre ili kasnije, popuste. To se i dogodilo i ovaj tim je, nakon osam početnih kola bez poraza, uz šest pobeda i dva remija, ušao u krizni period. Na poslednje četiri utakmice ne znaju za pobedu, a imaju dva uzastopna poraza iza sebe. Istina, obe utakmice izgubili su na sgrani, prvo kod Hakena, a onda i slabog Helsinborga. Bolji su na svom ”Ostgotaportenu”, gde još nisu izgubili u ovoj sezoni. Norčeping je pao na treće mesto i sumnjamo da će uspeti da nadoknadi bodovnu razliku koju imaju za Malmeom. Njihov današnji gol, ekipa Hamarbija, igra sve bolje kako vreme odmiče i u prethodna četiti kola imaju dve pobede i dva remija. Sada su šesti, a od Norčepinga su sakupili samo pet bodova manje. Po kladionicama je domaćin favorit, ali mi smatramo da Hamarbi neće izgubiti ovaj meč i predlaže o vam duplu šansu na njih. Za tip x2 u kladionici 1xbet dobija se kvota 1.91.

Ukupna kvota na tiketu za četvtak u kladionici 1xbet iznosi 4.12.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.