Ekipa Državnog posla u nikad SMEŠNIJE IZDANJU – Analiza fudbala uz malo “repa”

Kada ekipa “Državnog posla” pravi emisiju, ona može biti sve samo ne dosadna. Takav je slučaj i sa fudbalskim “Čvarkovom i Torbicom” – stiže sedma epizoda najnovije i najbolje sportske emisije – Udarac iz ugla – dostupne samo na YT kanalu Meridian sport.
A ova epizoda donosi veliki broj zapleta i obrta. Močibob je rešio da “presavije tabak” protiv Kokija i njegovog “vlasnika” Borote. I ne samo to – legendarni Mile rešio je da se oproba i kao fudbaski konsultant – reper. Prvi put u istoriji šoubiznisa – u istom studiju za vas analizira i tipuje voditeljski par koji se nalazi u sudskom sporu!
U novoj epizodi u produkciji Meridian kladionice i You Tube kanala Meridian sport sumiraju se neviđena uzbuđenja koja je donelo četvrtfinale završnog turnira Lige šampiona u Lisabonu, a tu je i stručna analiza rezultata mečeva Lige Evrope, usred avgusta kad mu vreme nije. Vaš omiljeni duo spremio je analizu mečeva kakvu nećete naći nigde na “internetima”.
Kad smo kod Lige šampiona, Borota i Močibob već su vas navikli na rekonstrukcije čuvenih golova u istoriji evropskog fudbala, a ovoga puta na redu je legendarno i mitsko finale LŠ u Barseloni 1999, kada je golom Solskjera Mančester Junajted za samo dva minuta preokrenuo protiv Bajerna i uzeo “ušatog”.
Na kraju, još jedan specijalitet za gledaoce – analiza Premijer lige, ali ne ostrvske već one na Balkanu – BiH. Stari dani jugoslovenskog fudbala, čuveni i neizbežni Ilija Dukić, večiti rivali, Borac iz Banja Luka i gomila neverovatnih sportskih zanimljivosti koje samo od ovakva dva znalca možete čuti.
Nismo zaboravili – ljubitelji klađenja, ponovo prionite na olovke i hvatajte beleške, jer Koki ponvo tipuje!
Nema Fudbalskog kutka bez vrhunskih poklona – ponovo te čeka fantastičan bonus dobrodošlice ako se već danas registruješ na meridianbet.rs – 500 RSD za sportsko klađenje na poklon!
A čeka te i nadaleko čuveni bonus na broj parova – osveži i sebe ali i svoj novčanik u ove vrele avgustovske dane samo u kladionici Meridian.

22 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.