U sred srede – Isprati kvalifikacije za Ligu šampiona u Meridianu i osvoji 500 RSD

Fudbal je opet u modi! Završnica Lige šampiona za sezonu 2019/2020 je na svom vrhuncu i kroz samo nekoliko dana dobićemo novog prvaka Evrope. U međuvremenu, kvalifikacije za novu sezonu su već u toku!
Kao prethodnih godina, i u sezoni 2020/2021 Srbija će imati svog predstavnika. Naš šampion, Crvena zvezda ponovo ima priliku da izbori, sada već, treće učešće u nizi u grupnoj fazi elitnog takmičenja.
Juče je zvanično počelo, a danas se nastavlja prvo kolo kvalifikacija.
Pored brojnih utakmica koje su u ponudi, tu je i polufinalni meč Lige šampiona koji će odigrati Lion i Bajern Minhen, pa je prilika savršena da se sastavi dobitni tiket!
U kladionici Meridian put do novčanog dobitka nikada nije bio lakši jer ukoliko se registrujete na meridianbet.rs dobijate poklon bonus od 500 RSD, a tu je i mogućnost da osvojite i dodatni bonus od 2000 RSD – više o tome saznajte klikom ovde.
Naravno, tu je dobri stari bonus na broj parova i to do vrtoglavih 1000%, posebno u danima kada “ima šta da se stavi na tiket”. A jedan od tih dana, svakako je i današnji – kompletnu sportsku ponudu pogledajte na ovom linku.
Učešće u Ligi šampiona veliki je prioritet u odnosu na Ligu Evrope, a najveći razlog je novac. Sjajna vest za klubove (uključujući i Crvenu zvezdu) je da uprkos pandemiji korona virusa neće biti smanjenja zarade, pa tako ko dođe do plej-ofa zaradiće ukupno 1,4 miliona evra.
Ulazak u grupnu fazu donosi još 15,25. Da, da… Miliona.
Srpskom šampionu novac od TV prava neće doneti mnogo, najverovatnije ni od ulaznica jer je malo verovatno da će biti dozvoljeno prisustvo publike, ali lepu finansijsku injekciju Zvezdi bi moglo da donese raspoređivanje novca na osnovu rezultata u poslednjih deset godina – koje se posebno vrednuje.
Pošto su već tri sigurna učesnika iza Zvezde, u slučaju plasmana bi dobila najmanje 4,43 miliona evra. Ukupno gledano, crveno-beli bi tako samo od učešća zaradila više od 20 miliona evra.
Pobeda u grupnoj fazi Lige šampiona donosi profit od 2,7 miliona evra, dok se svaki bod plaća još 900 hiljada, pa je sasvim jasno zbog čega je igračima Dejana Stankovića veliki motiv da se i treći put zaredom plasiraju u ovo takmičenje. Ali, ne samo Zvezdi, već i drugim „manjim“ klubovima u Evropi koji pokušavaju da se plasiraju u elitno takmičenje i snage odmere sa fudbalskim silama poput Reala, Barselone, Bajerna, PSŽ-a, Junajteda, Sitija…
Dakle, ogromna je „lova“ u opticaju. A, finansijsku injekciju možete dobiti i vi ukoliko stavite opklade na svoje favorite. Podsećamo vas i da uz klađenje uživo u Meridianu dobijate neke od najboljih kvota, a ukoliko se dogodi da vas na tiketu „obori“ jedan par – ne treba da brinete jer vam, u tom slučaju, Meridian vraća novac.
Kladionica Meridian – Kuća najboljih kvota i najvećih bonusa!

19 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.