Nova sezona u Ligi 1 startuje fantastičnim bonusom u Meridianu

Ovog vikenda, posle duže pauze, vraćaju se Francuzi na fudbalske terene i to – u velikom stilu! Liga 1, prva je od “liga petica” koja startuje u novoj sezoni 2020/2021.
Osim toga, danas lopta kreće da se kotrlja i u Ligi 2, ali i na terenima ostalih nižih liga u Francuskoj.
Ovo je sjajna vest i za kladioničare, koji su se uželeli francuskog stila igre, imajući u vidu da je u ovoj zemlji napravljena najduža pauza. Ujedno, ovo je odlična prilika da testirate svoje fudbalsko znanje i oprobate se u brojnim igrama koje vas čekaju u kladionici Meridian.
Još jedna lepa vest – za sve novoregistrovane igrače na meridianbet.rs tu je i fantastičan poklon dobrodošlice od 500 RSD za sportsko klađenje! Uz to, uplatom depozita od 1000 RSD, možete osvojiti i dodatni bonus od čak 2000 dinara – više o tome saznajte ovde.
Budite deo spektakla kakvi su Liga 1 i Liga 2 i pokažite svoje poznavanje tamošnjeg fudbala. Liga 1 predstavlja krem francuskog fudbala, ali Meridianbet vam daje opciju da se kladite i na ostala francuska takmičenja. Pored jedne od najjačih liga sveta, tu je i drugi rang takmičenja, Liga 2, a tu su i mečevi Nacionalne lige, trećeg ranga takmičenja.
Dakle, pred vama je ovog vikenda veliki izbor, a sve što je potrebno jeste da “pametno” izaberete! Kompletnu sportsku ponudu za subotu i nedelju možete pogledati na ovom linku.
Osim klađenja uživo, u Meridianu možete da se oprobate u raznim specijalima. Tako već sada možete da predvidite ko će da osvoji titulu u Ligi 1 ili ko će biti najbolji strelac francuske Lige 1 i odneti slavu među napadačima. Tu je i klađenje na strelce golova u svakoj rundi koje nikako ne treba da propustite.
Vredi podsetiti da je PSŽ usled prekida šampionata, zbog pandemije korona virusa, proglašen šampionom za sezonu 2019/2020, a već sutra ima priliku da se popne na krov Evrope jer će u finalu Lige šampiona odmeriti snagu sa gigantom iz Nemačke, Bajern Minhenom.
S druge strane, hrabri Lion pokazao je izvanrednu igru u najjačem evropskom takmičenju, ali je nažalost poklekao u polufinalu, upravo od ekipe iz Minhena. Nema sumnje da će se “lavovi” sada fokusirati na prvenstvo, gde u novoj sezoni imaju zaista visoke ambicije.
Za danas su zakazana dva meča, a na terene će Dižon i Anže, Lil i Ren. Već sutra imate priliku da gledate okršaje Monaka i Remsa, Lorjena i Strazbura, Olimpik Nima i Bresta, te Nice i Lensa.
Pratite francuski fudbal na meridianbet.rs sajtu uz najveći izbor igara, kvota i specijala, ali i statističke podatke.

17 Comments

  1. Kako su me samo prodali Francuzi na golove, srecom sada i prilikom deponovanja preko agents ostavrujr se bonus od 20% mlzda se malo izvadim

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.