Tip dana: PSŽ – Bajern Minhen: Pandemijom prekinuta fudbalska sezona dobija spektakularan kraj!

U nedelju je na programu utakmica svih utakmica, meč koji će nam dati odogovor na pitanje ko će postati novi šampion Evrope. Ovoga puta rivali su verovatno i dve ekipe koje su najviše pokazale ove sezone u elitnom takmičenju – PSŽ i Bajern Minhen.
Veliki spektakl, odnosno meč između ova dva time je zakazan za 21 čas.

PSŽ: Parižani prvi put u finalu!

Poznato je već da fudbaleri PSŽ-a skoro pa nemaju nikakvu konkurenciju u francuskom prvenstvu gde uglavnom bez većih problema dolaze do titule šampiona. To je između ostalog bio slučaj i ovog puta iako je prvenstvo prekinuto posle dvadeset osam odigranih kola i to zbog pandemije koronavirusa. U tom trenutku su izabranici Tomasa Tuhela imali čak dvanaest bodova viška u odnosu na drugoplasirani Marsej, pa nema nikakve sumnje da bi i bez prekida šampionata došli do nove titule šampiona.
Naravno, ne treba zaboraviti da su Parižani osvojili i oba francuska Kupa, pa će u nedelju uveče imati priliku da se upišu u istoriju, i osvoje čak četiri trofeja u jednoj sezoni.
Zanimljivo je da je PSŽ bio na rubu eliminacije od Atalante i to pošto su sve do devedestog minuta gubili od ekipe iz Bergama koja je prošle sezone možda igrala i najlepši fudbal u Italiji, o čemu najbolje svedoči treće mesto na kraju šampionata i ponovni plasman u Ligu šampiona. Ipak, u finišu meča su izabranici Tomasa Tuhela došli do nestvarnog preokreta i konačnog plasmana u polufinale najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja.
U polufinalu su Parižani odigrali jednu od svojih najboljih utakmica u ovoj sezoni i bez većih problema došli dotrijumfa nad Lajpcigom (3:0), i plasmana u veliko finale gde ih očekuje duel sa “mašinerijom” iz Minhena koja se prošetala do same završnice Lige šampiona.
U poslednjem međusobnom susretu između PSŽ-a i Bajerna su slavili Bavarci a taj duel je završen rezultatom 3:1.

Bajern Minhen: Nestvarne partije Bavaraca!

Kada smo pominjali apsolutnu dominaciju PSŽ-a u francuskom fudbalu isto treba reći i za Bajern iz Minhena koji godinama unazad bez većih problema dolazi do titule šampiona u Bundesligi, iako se mora priznati da je ovo prvenstvo bilo baš zanimljivo sve dok Bavarci nisu ubacili u petu brzinu i mirno priveli šampionat kraju.
Takođe i izabranici trenera Flika su došli do trofeja u nemačkom Kupu pa imaju priliku da sezonu završe sa triplom krunom što bi bila zaista sjajna stvar.
Kada je u pitanju Liga šampiona, treba reći da se još u grupnoj fazi mogao naslutiti put Bavaraca ka samom vrhu, pošto su primera radi slavili na gostovanju kod Totenhema u grupi kada je bilo neverovatnih 2:7.
Izabranici trenera Flika su naravno završili kao prvi u grupi, a u osmini finala su bez većih problema eliminisali Čelsi, a posao je već bio završen u prvom meču kada su Bavarci slavili sa 0:3, da bi u revanšu postigli četiri gola ali i primili jedan.
Ono što se desilo u četvrtfinalu će se verovatno prepričavati narednih nekoliko godina, možda čak i decenija. Naime, Bajern je slavio nad Barselonom i to neverovatnim rezultatom 2:8, što sasvim sigurno niko nije mogao ni da pretpostavi. Međutim, zaista treba biti realan pa reći da su Bavarci mogli bez problema da postignu i još koji gol na tom susretu pošto je Barselona pored mašinerije iz Minhena delovala poput neke nižerazredne ekipe.
U polufinalu su izabranici Hansija Flika odigrali još jedan sjajan meč i bez većih problema savladali Lion iako je ekipa sa Žerlana na samom startu susreta imala dve sjajne prilike i veliko je pitanje šta bi bilo da je Lion postigao gol u ranoj fazi meča.

Naš predlog

Apsolutno nema nikakve sumnje da nas očekuje jedan pravi spektakl. Utisak je ipak nekako da su Bavarci favoriti u ovom velikom finalu, koje bi vrlo lako moglo da bude rešeno tek posle produžetaka, ili možda čak i penala. Predlažemo vam da probate sa duplom šansom X2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.39. Kada uzmemo u obzir da obe ekipe igraju izuzetno ofanzivan fudbal prosto je nemoguće da na ovom susretu ne bude golova, iako je ulog ogroman. Predlažemo vam da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.39. Za kraj, treba očekivati više od po jednog gola na obe strane, pa vam toplo preporučujemo da probate sa igrom GG3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.57.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.