Tiket dana (nedelja, 23.08.2020)

tiket dana

Neće danas biti problem sastaviti tiket, ali je u poslednje vreme iznenađenja na sve strane, pa treba biti oprezan. Naravno, sve oči biće uprte u Lisabon, gde su u finalu Lige šampiona sastaju Pari Sen Žermen i Bajern.

Pari Sen Žermen – Bajern – GG3+ @ 1.57 u Meridianbet

Evo nama i završne predstave ovogodišnje LIge šampiona. Finale kakvo se samo poželeti može, Bajern igra za šestu, a PSŽ za svoju prvu titulu šampiona Evrope. Nemci su do finala stigli neverovatnim partijama i pobedama, kako u grupnoj fazi, tako i u eliminacionim borbama. Čelsi su pobedili sa 3:0 i 4:1, Barselonu zgromili sa 8:2, a Lion, koji je izbacio Juventus i Mančester Siti, lako rešio sa 3:0. S druge strane Parižani su prošli sve krugove pakla protiv Atalante. Bili su na pragu poraza, ali su sa dva gola, u 90. minutu i u sudijskoj nadoknadi, uspeli da se probiju do polufinala. Između duela sa Italijanima izbacili su dve nemačke ekipe. Prvo Borusiju iz Dortmunda, mada su izgubili na ”Signal Iduna parku”, a u polufinalu su bili znatno ubedljiviji protiv Lajpciga. Nećemo predugo analizirati meč, sve je svima jasno, pa odigrajte na golove i uživajte u fudbalu. Naš predlog je GG3+, a koeficijent za ovu igru u kladionici Meridianbet iznosi 1.57.

Nica – Lans – 1 @ 2.06 u 1xbet

Uvek je nezahvalno prognozirati utakmice prvog kola, ali smatramo da je tim sa Azurne obale apsolutni favorit protiv povratnika u elitu. Gosti su punih pet godina proveli u LIgi 2, i videćemo koliko su spremni za najjači rang u zemlji svetskih prvaka. Fudbal u FRancuskoj nije se igrao od marta, pa su timovi koristili ”slobodno” vreme za odigravanje većeg broja kontrolnih mečeva. U Nicu je stigao Roni Lopez iz Sevilje, za sada samo na pozajmicu, a Portugalac ću imati šansu da u Nici ponovo počne da igra kao nekada. Lens je doveo Silu iz Tuluza, ali je u potrazi za još nekim pojačanjem. Lans je veliki dobitnik prekida sezone, pošto su bili drugoplasirani posle 28. kola, ali je na vrhu bio pravi krkljanac i pitanje je kako bi se prvenstvo okončalo, da se igralo do kraja. Ovde očekujemo pobedu Nice za start sezone, a koeficijent u kladionici 1xbet za očekivanu jedinicu iznosi 2.06.

Neman – BATE Borisov – 0-2 @ 1.85 u Bet365

Posle pauze zbog političkih dešavanja u Belorusiji nastavlja se ”Višaja”. Ovogodišnja sezona je zanimljivija nego ikad ranije, pa se nekoliko ekipa nada osvajanju titule. Među njima su i ova dva rivala. Za BATE se to, naravno, očekivalo, ali je Neman prava senzacija. Ekipa iz Grodna igra izvanredno, bar je tako bilo pre ove pauze, a nisu izgubili na poslednjih 12 utakmica. Jedan od najboljih igrača Nemana je srpski internacionalac Zonar Marušić, i od nejga dosta zavisi igra tima iz Grodna. U prošlom kolu Neman je osvojio samo bod na gostovanju kod Energetika, a mogao je pobedom u tom meču da preuzme lidersku poiciju. Mogao bi Neman uskoro da bude na čelu tabele, Soligorsk je poražen i ima pet bodova više, ali i dve utakmice više odigrane od Nemana. Međutim, svoje planove ima i BATE, i oni bi mogli na vrh, a čini nam se da se vraćaju u formu. U prošlom kolu slavili su protiv Gorodeje, istina samo sa 1:0, ali su tri boda bila najvažnija. U prvom delu sezone BATE je pobedio Neman sa 3:1, ali će sada to biti znatno teže ostvariti. Na utakmicama ekipa iz Grodna pada vrlo malo golova, pa će ih i sada biti u intervalu 0-2. Za ovaj tip u kladionici Bet365 dobija se kvota 1.85.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici Bet365 iznosi 5.98.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.