Tiket dana (petak, 28.08.2020)

tiket dana

Navikli smo na mnogo bolju ponudu petkom, ali današnja baš i nije spektakularna. Razlog su kvalifikacije za evropske kupove, pa sve ekipe koje su igrale od utorka do četvrtka, svoje prvenstvene mečeve igraju u subotu ii nedelju. No, brzo će se i to promeniti. Ovo je naš predlog za danas.

Metalac – Čukarički – 2,2+ @ 2.37 u Meridianbet

”Brđani” su ostali bez Evrope ovog leta, ali to samo kao da ih je dodatno motivisalo. Odlično su zapoečli sezonu i uz bok su vodećoj Crvenoj zvezdi. Posle pet odigranih kola imaju četiri pobede i jedan remi, a malo je nedostajalo da dobiju i taj meč sa Vojvodinom na ”Karađorđu”, pošto su ispustili vođstvo od 2:0. Na svom terenu su lako izašli na kraj sa Inđijom i Radom, bilo je po 3:0, a nešto teže sa Bačkom, minimalna pobeda u prethodnom kolu, ali uz igrača manje na terenu. Na strani su deklasirali Zlatibor 5:1 i odigrali nerešeno u Novo Sadu. Metalac igra dosta čudne mečeve od početka povratničke sezone. Pobedili su dva puta, Mačvu u Gornjem Milanovcu, i TSC u Senti, što je najveće iznenađenje u dosadašnjem toku prvenstva, uz pobedu Novog Pazara nad Partizanom. TSC pre te utakmice nije poražen na 55 uzastopnih utakmica kada je domaćin. Metalac je gubio na ostalim gostovanjima, u Nišu i Subotici, i to ubedljivo, a još jedan bod osovojio je na svom terenu protiv Proletera. Čukarički je favorit u Milanovcu, očekujemo pobedu gostiju i bar dve lopte u reži domaćina. Za kombinaciju 2,2+ u kladionici Meridianbet dobija se koeficiejnt 2.37.

Gorica – Šibenik – 1/1 @ 2.10 u Bet365

Tim iz Nove Gorice je baš dobro startovao i posle dva kola nalazi se na vrhu tabele sa zagrebačkim Dinamom i splitskim Hajdukom. To je samo nastavak odličnih partija ove ekipe iz finiša prošlog prvenstva i izgleda da su sačuvali formu u ovom kratkoj pauzi između dva šampionata. U prva dva kola Gorica je pobedila Varažn-din i Slaven Belupo, a obe utakmice igrali su kao gosti. Sa ukupnom gol razlikom od 7 datih i dva primljena gola, samo je Dinamo ispred njih. Novajlija Šibenik nije bio tako uspešan. Malo je falilo da naprave senzaciju na stratu, i to protiv Rijeke na ”Rujevici”. Vodili su dugo, ali su na kraju ostali i bez boda. Nadali su se prvim bodovima u meču sa Varaždinom na svom ”Šubićevcu”, ali su poraženi minimalnim rezultatom, pa su već na samom dnu tabele, zajedno sa Istrom, koja je takođe na ”nuli”. Gorica je apsolutni favorit u meču, ukoliko ozbiljno shvati protivnika, a ne kao Rijeka. Ovo je prvi meč na domaćem terenu i ako budu uspešni kao na strani, jedinica je izvesna. Da bismo poboljšali koeficijent dodali smo prelaz 1/1, a za ovaj tip kvota u kladionici Bet365 iznosi 2.10.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici Bet365 iznosi 4.98.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.