Tip dana: Atlanta – Inter Majami: Domaćin želi do nove titule, ali pita se tu nešto i novajlija u ligi!

U noći između srede i četvrtka će biti odigrano pregršt utakmica u okviru MLS-a, a za vas smo ovog puta pripremili duel između Intera i Atlante.
Duel između ove dve ekipe je zakazan za jedan sat posle ponoći.

Atlanta: Može li ova ekipa da ponovi 2018. godinu?

Fudbalski klub Atlanta je osnovan 2014. godine, a već 2018. su došli do svog prvog trofeja, pošto su mimo svih očekivanja u finalu MLS-a savladali ekipu Portlanda sa 2:0, pred čak 73.000 gledalaca.
Zanimljivo je da je ova ekipa došla do trofeja već u svojoj drugoj sezoni u najkvalitetnijem rangu američkog fudbala što je zaista bilo ogromno iznenađenje.
Kada je ovaj šampionat u pitanju, u ovom trenutku se ekipa koja je osnovana pre samo šest sezona nalazi na osmom mestu na tabeli i do sada su zabeležili tri pobede i čak četiri poraza, a ono što je veoma zanimljivo je da su toliki broj poraza doživeli u pet poslednjih kola, što je jedan od znakova koji nam možda i najbolje govori koliko loše zapravo Atalanta igra u poslednje vreme.
Ekipa koja je do trofeja došla pre dve godine je u prošlom kolu doživela poraz na svom terenu od Orlanda, a taj duel je završen rezultatom 1:3. Pre toga je ipak Atlanta došla do veoma važnog trijumfa na svom terenu protiv novajlije u ligi Nešvila, kada je bilo 2:0.

Inter Majami: Koliko mogu bogataši iz Majamija?

Nedelja 1. marta ostaće upisana u istorijskim knjigama novonastalog kluba Inter Majami. Franšiza koja je u (delimičnom) vlasništvu Dejvida Bekama odigrala je svoj prvi takmičarski meč.
Na otvaranju nove MLS sezone, Inter Majami je izgubio od Los Anđelesa i to nakon fantastičnog pogotka Karlosa Vele.
Sigurno je da u ovoj prvoj godini u najkvalitetnijem rangu američkog fudbala, ambicija ove ekipe će svakako biti što bolji plasman, bez pritiska kada je u pitanju plasman na mesto koje vodi u doigravanje, što ruku na srce i nije realno.
Trenutno se Inter nalazi na poslednjem mestu istočne konferencije i to pošto su u dosadašnjem delu šampionata ostvarili samo jedan trijumf i to zanimljivo pre dva kola kada su na svom terenu savladali Inter Majami, kod koga između ostalog ponovo gostuju u ovom kolu. Taj duel je bio zaista fantastičan, a na kraju je bilo 3:2 za novajliju u ligi.
Nakon toga je Inter doživeo poraz od Nešvila u prošlom kolu na gostovanju, kod Nešvila, kada je bilo 1:0.
Inače, Inter Majami je do sada odigrao sedam mečeva u šampionatu na kojima su ostvarili samo jedan trijumf uz čak šest poraza.

Naš predlog

Kada se sve sabere i oduzme, deluje ipak da je domaćin ogroman favorit na ovom susretu, pa vam zbog svega toga toplo preporučujemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.13. Takođe, ovo bi vrlo lako mogao da bude jedan duel sa baš dosta golova, zbog čega vam predlažemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.72.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.