Tiket dana (utorak, 08.09.2020)

tiket dana

Danas se završava prvi vikend novog izdanja Lige nacija, odigrana su po dva kola, a sledećeg meseca na programu su baraži za EURO. Biće zanimljivih utakmica i večeras, a mi smo ovako sastavili tiket.

Danska – Engleska – 1+pp&2+dp @ 3.00 u Meridianbet

Iznenađujuće je, po nama, da je na utakmicama Danske i Engleske, u prvom kolu, palo malo golova. ”Gordi Albion” je bio veliki favorit na gostovanju na Islandu, a do trijumfa je stigao golom iz penala u 90. minutu. Mogao je da ostane i bez trijumfa, pošto je dva minuta kasnije jedanaesterac imao i domaćin, ali ga nije realizovao. Danci su dočekali Belgiju, trenutno najbolju evropsku reprezentaciju, i izgubili sa 2:0. Za njih je ovo poslednja šansa da sačuvaju nadu da mogu do prvog mesta, ukoliko im je to bitno, dok će Englezi morati da traže pobedu, ako žele da održe korak sa sjajnim ”crvenim đavolima”. Vreme je da se strelci ove dve selekcije raspucaju, pa smo tražili igru koja donosi dobru kvotu, ukoliko se igra na golove. Pronašli smo je u Meridianbet-u, a ona glasi gol u prvom i dva gola u drugom poluvremenu, najmanje. Za kombinaciju 1+pp&2+dp u kladionici Meridianbet dobija se koeficijent 3.00.

Luksemburg – Crna Gora – 0-2 @ 1.81 u 1xbet

Ovo je derbi ove grupe u diviziji C. Obe selekcije startovale su pobedama u gostima, Crna Gora na Kipru, a Luksemburg u Azerbejdžanu. Očigledno da i jedni i drugi žele u B diviziju, a ko će tome biti bliži, videćemo posle međusobnom susreta. Crna Gora je mnogo dobila povratkom Stevana Jovetića. Bivši fudbaler Partizana rešio je meč na Kipru sa dva gola, i sigurno je da će biti glavni adut selektora Faruka Hadžibegića i u Luksemburgu. Domaćin je, posle preokreta, osvojio sva tri boda u Bakuu, ali Luksemburg nekako ima više problema na svom terenu u poslednje vreme. Izgubili su prethodna tri duela, od kojih je jedan protiv Srbije, a ostala dva protiv Portugalije i Ukrajine. Igrali su u Ligi D, u prošlom izdanju i osvojili su drugo mesto u grupi, iza Belorusije. Crnogorci su bili treći u konkurenciji Srbije, Rumunije i Litvanije, pa su ostali u Ligi C. Biće tvrd meč, koji će, možda, odlučiti jedan gol. Ko zna, možda golova i ne bude, pa vam predlažemo igru 0-2 gola, za koju u kladionici 1xbet dobijate kvotu 1.81.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici Meridianbet iznosi 5.43.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.