Velika nagrada Toskane uz najbolje kvote i 500 dinara bonusa na poklon za ljubitelje “pete brzine”

Nedelja, 13. septembar rezervisana je za Formulu 1, a šampionat se nastavlja trkom za Veliku nagradu Toskane, na legendarnoj stazi “Muđelo”.
Prava prilika za ljubitelje velike brzine da svoje znanje naplate samo u Meridianu – preuzmi 500 dinara poklon bonusa dobrodošlice, a čeka te i bonus na broj parova i do neverovatnih 1000%.
Prethodna nedelja donela nam je veliko iznenađenje – kiks Luisa Hamiltona i prvu pobedu Pjera Gaslija. Bio je to prvi trijumf u karijeri za vozača Alfe, prekunuo je dominaciju šestostrukog svetskog šampiona Luisa Hamiltona, pa više nema ni trunke sumnje da nas u Toskani čeka više nego uzbudljiva trka.
Osim toga, “Muđelo” može biti i prilika da se Ferari konačno pridigne iz nok-dauna i dođe do boljih rezultata, ali će na taj put krenuti bez Sebastijana Fetela koji je, kao što se i očekivalo, napustio tim Ferarija, a nova stanica je Aston Martin.
Do sada je održano osam trka u novoj, prilično čudnoj, sezoni, a pretpostavljate već da je Hamilton bio najuspešniji do sada. Britanac je trijumfovao na Velikoj nagradi Štajerske, Mađarske, Velike Britanije, Španije i Belgije.
Osim njega, Valteri Botas bio je najbolji na Velikoj nagradi Austrije, Maks Ferštapen pobedio je na drugoj Velikoj nagradi Britanije i kao što smo već rekli, na opšte iznenađenje, Pjer Gasli je pobednik u Monci.
Sve to govori nam da, iako skraćena i bez publike, ova sezona nudi veliko uzbuđenje. Kao i uvek, najbolje kvote na Formulu 1 i auto – moto sport možete potražiti na Meridianbetu.

14 Comments

  1. Defintivno kladionica sa najboljom ponudom, mozete se kladiti na sta god zelite po odlicnim kvotama, plus imaju sjajni bonusi, vrhunsko uzivo kladjenje i poklon dobrodoslice

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.