ELZvezda sija jače uz bonus – Preuzmi 1.000 RSD i kladi da crveno-beli ruše Baskoniju

Nakon dve utakmice u gostima, Crvena zvezda će prvi put od početka sezone igrati u Beogradu. Takmičenje je Evroliga, a protivnik Baskonija.
Igra se bez prisustva publike u hali „Aleksandar Nikolić“ sa početkom od 19 časova.
Utakmica sa Baskonijom koju sa klupe i ove sezone predvodi vrlo iskusni i trofejni trener Duško Ivanović, predstavlja i uvod u napornu seriju utakmicu koje crveno-bele očekuje u narednih devet dana – Baskonija, Borac Čačak, Žalgiris, ASVEL, Mornar…
U drugom kolu najjačeg evropskog takmičenja, Saša Obradović i njegovi košarkaši igraju protiv ekipe koja je zaslužena za najveće iznenađenje u prvoj rundi.
Naime, Baskonija je kao domaćin savladala Real Madrid, šampiona iz 2018. godine.
A mogu li crveno-beli večeras da upišu i prvu pobedu u novoj sezoni Evrolige? Ukoliko veruješ da Zvezda pobeđuje imamo sjajnu vest – NA OVOM LINKU možeš odmah preuzeti 1.000 RSD za sportsko klađenje i tipuj na svog favorita.
U prethodnim međusobnim duelima, dve ekipe imaju po pet pobeda, ali Baskonija se nalazi u odličnom nizu od četiri uzastopne pobede protiv Beograđana.
Španci su tokom leta ostali bez sedam igrača, a najbitniji su odlasci Tornikea Šengelije i Ševona Šildsa. U drugom pravcu treba istaći dolaske Aleka Pitersa i Rokasa Geidraitisa.
Sa druge strane, Obradović uveliko radi na uigravanju tima, a u prvom kolu i porazu od Fenerbahčea, mogli smo da vidimo potencijal Zvezdinog tima.
Fener je u Istanbulu, pobedio na kvalitet i iskustvo pojedinaca, a crveno-beli su već tri dana kasnije gostovali Ciboni u ABA ligi. U Zagrebu je Zvezda odnela ubedljiv trijumf i sada je vreme da se ubeleži prvenac i u Evroligi.
Kompletnu ponudu sa kvotama za meč Crvena zvezda – Baskonija možete pogledati ovde.

19 Comments

  1. Nista nam ne preostaje nego da pokupimo 1000 RSD bonusa dobrodoslice i odigramo sportsko kladjenje za nasu Zvezdu koja ce danas u 19h trijumfovati i bez publike u svojoj kuci ,na svom terenu protiv Baskonije u EVROLIGI!!!!!
    Napred momci,pokazite sta znate!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.