Vikend je rezervisan za reprezentacije – 54 meča i TOP BONUS u Meridianu

Nova sezona u pet najjačih liga Evrope je startovala jako, pa je trenutak savršen za kratak predah i “opuštanje” uz mečeve reprezentacija.
Ovog vikenda, na oduševljenje svih ljubitelja fudbala, nastavlja se takmičenje u Ligi nacija, a svoje mečeve odigraće i reprezentacija Srbije.
Tim povodom, za sve ljubitelje klađenja imamo sjajnu vest – klikom OVDE odmah preuzmi 1.000 RSD za brdo dobitnih tiketa, online i UŽIVO klađenje bez ikakvih uslova!
“Orlove” već u nedelju čeka duel sa reprezentacijom Mađarske, a tri dana kasnije i sa reprezentacijom Turske.
Čini se da je naš tim izvukao pouku iz prve dve utakmice Lige nacija u ovoj sezoni, zbog čega je Tumbaković i napravio dopune u spisku fudbalera za predstojeće duele.
Tako se na spisku odabranih nalazi i povratnik u reprezentaciju, Luka Milivojević. Prisutni su i debitant Mihailo Ristić, ali i Miloš Veljković, a tu su i Saša Zdjelar (Partizan), Aleksandar Katai (Crvena zvezda) i Nikola Maraš (Almerija).
Da li će ove izmene promeniti igru “Orlova” na bolje, videćemo već u nedelju kada na stadion “Rajko Mitić” stiže selekcija Mađarske.
Iako je vikend, apsolutno u fokusu na našu reprezentaciju, treba napomenuti da se u okviru Lige nacija igra čak 54 reprezentativna meča!
Kompletnu ponudu možete pogledati na ovom linku, a u nastavku vam izdvajamo mečeve koji će najviše biti u centru pažnje.
Naravno, pored utakmice koju igra naša reprezentacija, zanimljiv okršaj vodiće Engleska i Belgija, kao i Francuska i Portugal.
Sukob selekcija, koje u svojim redovima imaju i najpoznatija imena evropskog, ali i svetskog fudbala – garancija je za kvalitetan i vrhunski fudbal, što svakako potvrđuju i rezultati. Naime, niko od pomenutih reprezentacija nema poraz u dosadašnjem toku takmičenja.
U posebno dobroj formi je Francuska, koja je pre samo četiri dana u prijateljskom meču ubedljivo savladala Ukrajinu (7:1), dok je prethodno u Ligi nacija poraz nanela Hrvatskoj (4:2).
Uz Ligu nacija, vredna pomena je i završnica Rolan Garosa – veliko finale odigraće se u nedelju.
Dakle, sport za vikend neće manjkati, a najbolju ponudu za klađenje uz najjače kvote i bonuse možeš pronaći ovde.

16 Comments

  1. Kako pored ovakve i ovolike ponude čovek da se odluči za nekoliko mečeva kako bi na najbolji način iskoristio bonus Meridian-a!?!

  2. Kakav pocetak sezone i vikend koji se ne propusta!!!!!!
    -LIGA NARODA sa 54 reprezentativna meca
    -zavrsnica ROLAN GAROSA
    -a uz sve ponude Meridiana koji samo smislja nove i nove privlacne bonuse koji se ne propustaju

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.