Tiket dana (petak, 09.10.2020)

tiket dana

Danas je odmor od reprezentativnog fubala, koji je ponovo vraća u vidu mečeva Lige nacija. Zato će na teren mlade reprezenracije koje se bore za plasman na Evropsko prvenstvo. Igraće se i u nižim ligama širom Evrope.

Srbija U21 – Poljska U21 – 2 @ 2.32 u Meridianbet

”Orlići” neće videti Evropsko prvenstvo, kad god ono bude održano. To je veliki minus za ovu generaciju, pošto se selekcija Srbije, gotovo po pravilu, uvek plasirala na kontinentalni šampionat. Nova smena generacija nije najbolje prošla, pokušalo se i sa smenom selektora, ali pomaka nije bilo. Iz osam utakmica Srbija ima isto toliko bodova i nema nikakvu šansu da dostigne Poljake koji su drugi sa 16 bodova i mečom manje, a ni vodeće Ruse sa 17 bodova. Upravo će se ove dve selekcije boriti za prvo mesto i direktan plasman na Evropsko prvenstvo. Pobedom nad Srbijom Poljska bi stekla dva boda prednosti, dva kola pre kraja, i odličnu šansu da izbegne baraž. U prvoj utakmici ove dve selekcije, odigranoj u Poljskoj pre godinu dana Poljska je slavila minilmalnim rezultatom. Motiv je na strani gostiju, a Srbija će pokuašti da promoviše neke nove fudbalere, koje će koristiti u narednom periodu. Dvojka se nameće kao logičan izbor. Za pobedu Poljske u kladionici Meridianbet kvota je 2.32.

Flitvud – Hal – 0-2 @ 2.00 u Bet365

Uvodni meč engleske lIge 1 igraju Flitvud i ”tigrovi” iz Hala. Posle četiri odigrana kola gosti su na drugom mestu, imaju maksimalan učinak kao i vodeći Linkoln, čak i istu gol razliku, ali manji broj postignuti golova. ”Tigrovi” pokazuju jedan novi kvalitet u nižem rangu. Na četiri meča još nisu primili ni gol. Nisu postigli mnogo, samo šest, ali je i to bilo dovoljno za maksimalnih 12 bodova. S druge strane Flitvud je pobedio samo jednom, dok je tri puta izgubio. Posle početnog trijumfa nad Bartonom, usledili su neuspesi protiv Piterboroa, Vimbldona i Ročdejla. Hal je redom pobeđivao Džilindžem, Kru, Nortempton i Plimut. Zanimljivo je da je oba meča na strani dobio sa 2:0, a obe utakmice na svom terenu minimalnim rezultatom. Gosti su bolji i favoriti su u ovom meču, ali se mnogo puta u nižim ostrvskim ligama događao da ne pobedi bolji. Ne očekujemo goleadu, ”tigrovi” će biti strppljivi i čekati svoju šansu da pogode mrežu Flitvuda. Zato je naš predlog igra na mali broj golova, a za 0-2 gola u kladionici Bet365 dobijate koeficijent 2.00.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici Bet365 iznosi 4.64.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.