Tiket dana (subota, 10.10.2020)

tiket dana

Igraće se večeras u Ligi nacija, biće zanimljivo u Španiji, gde će gostovati Švajcarci, kao i u Ukrajini u koju dolazi Nemačka, ali će popodne proteći u praćenju nižih engleskih liga.

Ukrajina – Nemačka – T22+,GG @ 2.74 u Meridianbet

Nemci su startovali sa dva remija, što njima nije baš svojstveno kad su valifikacioni mečevi, u bilo kom takmičenju, u pitanju. Ipak, nije im bio lak raspored, dočekali su Španiju i gostovali u Švajcarskoj. Da se nastavi serija remija, pobrinuli su se Turci, koji su u Kelnu sa ”pancerima” odigrali 3:3. Treba reći da selektor Joakim Lev nije računao na većinu igrača Bajerna u prva dva kola, a sada će i njih imati na raspolaganju. Ukrajinci se suočavaju sa velikim problemima, nekoliko fudbalera je zaraženo korona virusom, pa selektor Andrej Ševčenko ne može da računa na devet fudbalera Šahtjora. To je posebno vidljivo bilo u prijateljskom meču sa Francuskom koji je Ukrajina izgubila sa 7:1, što je najveći poraz ove reprezentacije u istoriji. Nisu dobro prošli ni u Španiji, bilo je 4:0 za ”furiju”, ali se uzdaju u trijumf nad Švajcarskom u prvom kolu. Nemačka je veliki favorit u Kijevu, a pored trijumfa gostiju, verujemo da će domaćin, bar zbog motiva, postići bar jedan gol. Zato je naš predlog kombinacija gost daje dva gola i igre gol-gol. Za ovaj tip T22+,GG u kladionici Meridianbet iznosi 2.74.

Almere – Roda – 1 @ 2.02 u 1xbet

Domaćin sjajno igra na početku sezone u drugoj holandskoj ligi, i može se reći da će biti ozbiljan kandidat za ulazak u Erediviziju. Almere je u prvih pet utakmica pobedio četiri puta, a igrao je nerešeno samo na premijeri protiv MVV-a iz Mastrihta. Zanimljivo je da je Almere primio golove samo na jednoj utakmici, od pet odigranih. Bilo je to u pobedi protiv Ekscelziora u Roterdamu, kada je bilo čak 6:4. Na svim ostalim utakmicama njihova mreža se nije tresla. Ekipa Rode je odigrala utakmicu više, na šest mečeva su osvojili 11 bodova, a poraz su doživeli samo od De Grafšapa, doduše ubedljiv, bilo je 4:0. Ekipa iz Kerkradea nije onog kvaliteta koji je posedovala ranije, sećamo se da je taj tim pre nekoliko decenija bio redovni učesnik evropskih kupova, kada to nije bilo lako izboriti, ali od tada se dosta toga promenilo. U prethodna tri međusobna duela ove dve ekipe Roda n ije slavila, dve pobede odneo je Almere, a jednom je bilo nerešeno. Očekujemo da domaćin slavi u ovom meču, a kvota za jedinicu u kladionici 1xbet iznosi 2.02.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici 1xbet iznosi 5.53.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.