Tip dana: Flamengo – Bragantino: Domaćin juri pobedu za prvo mesto na tabeli!

U četvrtak je ponovo nešto slabija ponuda za klađenje, pa smo zbog toga za vas analizirali jedan duel iz brazilske Serije A u kom će Flamengo na svom terenu dočekati Bragantino.
Duel između ove dve ekipe je na programu u jedan čas posle ponoći.

Flamengo: Sve bolje partije!

Fudbaleri Flamenga nisu na najbolji mogući način započeli ovaj šampionat, pošto su imali baš dosta problema na startu sezone, ali je opšti utisak da kako vreme prolazi tako i aktuelni šampion pruža sve bolje partije, pa se trenutno nalazi na trećem mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na prvoplasirani Atletiko Mineiro, što znači da bi Flamengo trijumfom u ovom susretu postao novi lider na tabeli.
Na poslednja četiri susreta aktuelni šampion Brazila i Južne Amerike ima isto toliko trijumfa, a u prošlom kolu su uz dosta muke došli do trijumfa na svom terenu protiv Gojasa, i to pošto su pobedonosni gol postigli u šestom minutu sudijske nadoknade.
Pre toga su izabranici Domeneka Torenta slavili na gostovanju kod Vaska, i to posle preokreta, a taj duel je završen rezultatom 1:2.
Inače, fudbaleri Flamenga iza sebe imaju jednu zaista briljantnu sezonu. Naime, ova ekipa je bez većih problema došla do titule šampiona Brazila i to uz ogromnu prednost u odnosu na svoje najbliže rivale. Da stvari budu još bolje, ovaj brazilski klub je trijumfovao i u Kopa Libertadoresu i to u spektakularnom finalu u kom su savladali River Plejt, iako su sve do 89. minuta gubili sa 0:1, kada je na scenu stupio Gabrijel Barbosa i sa dva gola doneo veliko slavlje svim navijačima Flamenga.

Bragantino: Primarni cilj je opstanak!

Što se tiče Bragantina, nema nikakve sumnje da je primarni cilj ove ekipe opstanak u društvu najboljih, ali kako sada stvari stoje deluje da je upravo ovaj tim jedan od najozbiljnijih kandidata da na kraju šampionata napusti najkvalitetniji rang brazilskog fudbala.
Naime, ova simpatična ekipa igra zaista loše od samog starta šampionata, pa se posle petnaest odigranih kola nalaze na pretposlednjem mestu na tabeli sa samo dvanaest osvojenih bodova, što je zaista previše ukoliko misle da i naredne sezone nastupaju u Seriji A.
Na petnaest odigranih mečeva Bragantino je ostvario samo dva trijumfa, čak šest remija i sedam poraza. U prošlom kolu je pretposlednja ekipa na tabeli doživeli poraz na gostovanju kod Atletika GO, dok su pre toga na svom terenu odigrali jedan izuzetno loš meč i doživeli poraz od Internasionala, a na kraju je bilo 0:2.
Kada su u pitanju mečevi na gostujućem terenu, Bragantino još uvek ne zna za trijumf na strani, i to pošto su na osam odigranih mečeva četiri puta remizirali i doživeli četiri poraza.
Zanimljivo je da je Bragantino slavio u poslednjem međusobnom susretu protiv Flamenga, ali je taj meč odigran još 1998. godine.

Naš predlog

Iako trener Flamenga ne može da računa na dosta fudbalera, što zbog reprezentativnih obaveza, to zbog problema sa povredama, ipak se mora priznati da je domaćin veliki favorit, zbog čega vam toplo preporučujemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.51. Takođe, aktuelni šampion u poslednje vreme uglavnom igra mečeve sa dosta golova što bi slučaj mogao da bude i ovog puta zbog čega vam predlažemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.