Majstorija na tiketu u Meridianu: 3.000 evra dobitka na 180 dinara uloga

Pogledajte tiket novog kralja klađenja koji je uzeo 3.000 evra na 180 dinara u Meridianu

Najveći izbor kvota za klađenje je u kladionici Meridian. Dokaz – tiket koji je pred vama.

Kladioničarski doktor nauka iskoristio je gomilu kombinacija za klađenje koje Meridianima u ponudi, vezivao je klađenje na prelaze i broj golova u prvom poluvremenu i podigao lestvicu baš, baš visoko kada je reč o majstorstvu na tiketima.

Ukratko – tri para (Nemačka Superkup, Serija A i LŠ, uplata 180 dinara, tri para i neverovatnih 336.960 dinara u kešu. Alal vera majstore!

Prvi par Superkup Nemačke, duel Bavaraca i Dortmunda i opklada da će u prvom poluvremenu rezultat biti 1:2 a da će do kraja meča biti ukupno viđeno barem četiri gola, što se i desilo – 2:3 (1:2) za uhvaćenu kvotu 12.

Drugi par pojednako jako „ludilo“ uhvaćeno na tiketu – Lacio protiv Atalante i opklada da će na poluvremenu biti viđeno barem tri gola i da će gosti dobiti „iz dvojke u dvojku“. Gomez i ekipa prošetali su se Olimpikom, već na poluvremenu je bilo 0:3, na kraju 1:4, a naš doktor za klađenje lagano je zaokružio i ovaj par, kao da je igrao 1+ na celom meču, a ne golove i prelaz, što je Meridian plaćao kvotom 13.

Treći par i plejof za grupnu fazu Lige šampiona – meč Midtjilanda i Slavije iz Praga, i tip 1&4+. Šteta što se nije odlučio za još jedan „lom prelaz“, jer je domaćin posle preokreta i deficita na poluvremenu došao do rutinske pobede i učešća u grupnoj fazi LŠ 4:1 (0:1) za lagano uhvaćenu kvotu 12 po drugi put na istom tiketu.

Šta reći za ovu rapsodiju od tiketa sem – dubok naklon i podsetnik da je u Meridianu ubedljivo najveći broj kvota i kombinacija za klađenje na preko 35 sportova, uključujući i esports.

A najjače od svega je što ti za ovakav dobitak možda nije potreban nikakav ulog, jer Meridian časti sve svoje novoregistrovane igrače sa 1000 RSD, bez ikakvih uslova.


Pridružite se našoj

>>> Viber grupi za klađenje <<<

11 Comments

  1. Auuu šta je čovek uhvatio, svaka mu čast. Tako se igraju tiketi, na 180 kinti 3 somića evrića a ne oni što igraju na 100 a dobitak im 500! Bravo majstore!!!

  2. Koja kvota za mec izmedju meč Midtjilanda i Slavije iz Praga🤩 Bukvano Meridian mu poklonio najjacu kvotu . Svaka cast i jednima i drugima.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*