Majstorija na tiketu u Meridianu: 3.000 evra dobitka na 180 dinara uloga

Pogledajte tiket novog kralja klađenja koji je uzeo 3.000 evra na 180 dinara u Meridianu

Najveći izbor kvota za klađenje je u kladionici Meridian. Dokaz – tiket koji je pred vama.

Kladioničarski doktor nauka iskoristio je gomilu kombinacija za klađenje koje Meridianima u ponudi, vezivao je klađenje na prelaze i broj golova u prvom poluvremenu i podigao lestvicu baš, baš visoko kada je reč o majstorstvu na tiketima.

Ukratko – tri para (Nemačka Superkup, Serija A i LŠ, uplata 180 dinara, tri para i neverovatnih 336.960 dinara u kešu. Alal vera majstore!

Prvi par Superkup Nemačke, duel Bavaraca i Dortmunda i opklada da će u prvom poluvremenu rezultat biti 1:2 a da će do kraja meča biti ukupno viđeno barem četiri gola, što se i desilo – 2:3 (1:2) za uhvaćenu kvotu 12.

Drugi par pojednako jako „ludilo“ uhvaćeno na tiketu – Lacio protiv Atalante i opklada da će na poluvremenu biti viđeno barem tri gola i da će gosti dobiti „iz dvojke u dvojku“. Gomez i ekipa prošetali su se Olimpikom, već na poluvremenu je bilo 0:3, na kraju 1:4, a naš doktor za klađenje lagano je zaokružio i ovaj par, kao da je igrao 1+ na celom meču, a ne golove i prelaz, što je Meridian plaćao kvotom 13.

Treći par i plejof za grupnu fazu Lige šampiona – meč Midtjilanda i Slavije iz Praga, i tip 1&4+. Šteta što se nije odlučio za još jedan „lom prelaz“, jer je domaćin posle preokreta i deficita na poluvremenu došao do rutinske pobede i učešća u grupnoj fazi LŠ 4:1 (0:1) za lagano uhvaćenu kvotu 12 po drugi put na istom tiketu.

Šta reći za ovu rapsodiju od tiketa sem – dubok naklon i podsetnik da je u Meridianu ubedljivo najveći broj kvota i kombinacija za klađenje na preko 35 sportova, uključujući i esports.

A najjače od svega je što ti za ovakav dobitak možda nije potreban nikakav ulog, jer Meridian časti sve svoje novoregistrovane igrače sa 1000 RSD, bez ikakvih uslova.

11 Comments

  1. Auuu šta je čovek uhvatio, svaka mu čast. Tako se igraju tiketi, na 180 kinti 3 somića evrića a ne oni što igraju na 100 a dobitak im 500! Bravo majstore!!!

  2. Koja kvota za mec izmedju meč Midtjilanda i Slavije iz Praga🤩 Bukvano Meridian mu poklonio najjacu kvotu . Svaka cast i jednima i drugima.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.