Tiket dana (sreda, 28.10.2020)

tiket dana

Druga polovina 2. kola Lige šampiona okupiraće danas kladioce, ali nije to jedino što će se naći u kladioničarskoj ponudi. Ovo smo mi odabrali.

Klub Briž – Lacio – dš x2 @ 2.06 u 1xbet

Obe ekipe odlično su startovale u Ligi šampiona i slavole su pobede protiv ekipa koje, objektivno, važe za kvalitetnije. Belgijanci su gostovali u Sankt Peterburgu i pobedili Zenit sa 2:1. Verujemo da su pre meča bili zadovoljni i bodom, ali su u sudijskoj nadoknadi stigli do sva tri. Neprijatno su iznenadili u domaćem prvenstvu samo četiri dana kasnije, pošto su doživeli drugi poraz u ovogodišnjem izdanju Župile lige, na gostovanju kod Luvena. Lacio je loše startovao u Seriji A, pa je pobeda nad Dortmundom mnoge iznenadila. Bilo je najbolje ovosezonsko izdanje rimskog tima, koji je pre tog meča na tri uzastopna kola u italijanskom prvenstvu osvojio samo jedan bod. Da je pobeda nad ”milionerima” dobro došla i kao stimulans pred naredne okraše, potvrdilo se u subotu kada su na ”Olimpiku” pobedili Bolonju sa 2:1, doduše posle mnogo muka. Pobednik ovog meča imaće velike šanse da se domogne nokaut faze, bar jednog od evropskih kupova, jer kada krenete sa šest bodova malo vam nedostaje da budete bar treći. Iznenadila nas je velika kvota na Lacio, jer ne smatramo da je prvak Belgije toliko, ukoliko uopšte jeste, kvalitetniji od Rimljana. Zato smo predložili duplu šansu na Lacio, a za x2 u kladionici 1xbet dobija se koeficijent 2.06.

Sevilja – Ren – 1 @ 1.57 u Meridianbet

Andalužani su majstori za evropske kupove, ali tek kada se igra na ispadanje. U grupnoj fazi umeju da kiksu, mada su sada krenuli odlično, pošto su doneli bod sa ”Stamford Bridža”. Međutim, nije sve idealno u Sevilji. Osvajač Lige Evrope i rekorder po broju trofeja u tom takmičenju, ima dosta problema u La Ligi, pa je u tri prethodna kola osvojio samo jedan bod, i postigao samo jedan gol. Računajući i remi sa Čelsijem, bez postignutog gola su već više od 350 minuta, još od pogotka De Jonga na ”Nou Kampu”. Dakle, prvi problem ekipe Đulena Lopetegija je efikasnost, a to se potvrdilo u subotu kada su izgubili na svom ”Sančez Pishuanu” od Eibara. Protiv Rena će morati da iskoriste svaku šansu koja im se ukaže. Francuzi su ozbiljan tim, već drugu sezonu igraju važnu ulogu u Ligi 1, a bili su blizu pobede u prvom kolu nad Krasnodarom. U domaćem prvenstvu Ren je u petak remizirao u Dižonu, a očekivao se njihov trijumf. Ipak, nisi bili ni kompletni, a igrali su samo tri dana ranije protiv Rusa. Sevilja je mnogo iskusnija kada je Evrope u pitanju i to bi trebalo da presudi. Još jedan meč bez pobede, peti uzastopni, ozbiljno bi poljuljao poverenje u bivšeg selektora ”Crvene furije”. Predlog je jedinica, a koeficijent za pobedu domaćina u kladionici Meridianbet iznosi 1.57.

Luton – Notingem Forest – 0-2 @ 1.66 u Bet365

Domaćin igra utakmice sa malo golova, za razliku od prošle sezone kada su na mečevima Lutona semafori bili premali za imena strelaca. Šalu na stranu, ali stvarno je tako. U prvih sedam kola Čempionšipa ekipa iz predgrađa Londona postigao je šest golova i isto toliko primila, ni gol po meču. Nasuprot njima naći će se ”šumari” iz Notingema, koji su još neefikasniji, pa su dali samo četiri gola, uz devet primljenih. Dakle, imamo dve ekipe koje igraju tvrdo, na mali broj golova, a uspešniji je Luton koji je sakupio već 12 bodova, zahvaljujući tome što je slavio na četiri meča, uz tri praza. Notingem Forest ima samo jedan trijumf, ali je u seriji od tri meča bez poraza, posle minimalne pobede u Blekburnu, dva puta su odigrali 1:1, protiv Roterama i Derbija, oba puta na domaćem terenu. Prošle sezone ove dve ekipe su odigrale mečeve sa dosta golova, u Notingemu ih je bilo četiri, a u Lutonu tri, a oba meča dobili su ”šumari”. Sada je blagi favorit Luton, ali je najsigurnije igrati na mali broj golova. Zato je naš predlog 0-2 gola uz koeficijent 1.66 u kladionici Bet365.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici Bet365 iznosi 5.37.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.