Tip dana: Juventus – Barselona: Koliko može “stara dama” bez Kristijana Ronalda?

U sredu se nastavljaju mečevi drugog kola Lige šampiona, a svakako nas naijnteresantniji duel očekuje u Torinu gde će fudbaleri Juventusa dočekati Barselonu.
Meč između ova dva tima je zakazan za 21 čas.

Juventus: Veliki problemi u Seriji A!

Fudbaleri Juventusa devet godina zaredom osvajaju pehar namenjen pobedniku italijanskog prvenstva, i to nijednoj ekipi pre njih nije pošlo za rukom, a veliko se pitanje ovog puta postavlja da li će to “stara dama” moći da ponovi i jubilarni deseti put.
Ako se po jutru dan poznaje deluje da će “bjankoneri” imati možda i nikad većih problema da dođu do naslova prvaka, a to nam bez ikakve sumnje najbolje pokazuju i rezultati u prethodnih nekoliko kola.
Naime, prvo su izabranici Andree Pirla samo remizirali na gostovanju kod Krotonea, kada je bilo 1:1, dok je isti rezultat bio i u prošlom kolu kada je “stara dama” na svom terenu podelila bodove sa Veronom.
Između ta dva neuspeha u prvenstvu, ekipa iz Torina je odigrala jedan solidan meč u Ligi šampiona gde su slavili na teškom gostovanju kod Dinama iz Kijeva, kada je bilo 0:2.
Inače, izabranici Andree Pirla su letos eliminisani od Liona u osmini finala Lige šampiona, što apsolutno niko nije mogao da očekuje pošto je gigant iz Torina važio za jednog od najozbiljnijih kandidata za osvajanje “ušatog trofeja”.
Sigurno je da su “bjankoneri” i ovog puta među prvim favoritima za osvajanje Lige šampiona, ali ih ovog puta očekuje dosta težak zadatak, pogotovo što u timu neće biti Kristijana Ronalda, koji je i dalje pozitivan na koronavirus.

Barselona: Poraz u “El Klasiku” kao poslednja opomena!

Ovog leta su se u Barseloni desile velike promene. Pre svega, novi trener kluba je postao Ronald Kuman koji ima za zadatak da ovaj tim dovede do šampionske titule, ali i da izbori samu završnicu Lige šampiona, nakon što je prošla sezona kada su u pitanju Katalonci bila zaista loša.
Naime, ekipa sa “Nou Kampa” je u ligi zauzela drugo mesto na tabeli, dok su u Ligi šampiona ispali u četvrtfinalu od Bajerna iz Minhena i to pošto su doživeli više nego ubedljiv poraz, pošto je taj duel završen sa rezultatom 8:2.
Dosta se pisalo o tome da će Leo Mesi napustiti klub, čak je i utisak da omaleni Argentinac nikad bliži nije bio odlasku u neku drugu ekipu, ali je na kraju ipak odlučio da ostane u Barsi i pokuša da dođe ponovo do trofeja u Ligi šampiona, što će biti izuzetno težak zadatak iako su izabranici Ronalda Kumana sjajno startovali u ovom takmičenju.
Naime, Barsa je bez većih problema savladala Ferencvaroš, a taj duel je završen rezultatom 5:1.
Što se tiče prvenstva, utisak je da Leo Mesi i drugari mogu i moraju dosta bolje. Najbolji pokazatelj za to je bez sumnje poraz u prošlom kolu kada je Barsa u “El Klasiku” izgubila od Reala, a taj duel je završen rezultatom 1:3, i zaista se mora priznati da su Madriđani bili bolja ekipa na tom meču.
Katalonci se posle sedam odigranih kola nalaze na dvanaestom mestu na tabeli, i već su doživeli dva poraza, što je malo ko očekivao.

Naš predlog

Naš utisak je da su obe ekipe podbacile na startu nacionalnih šampionata, ali makar igraju dobro u Ligi šampiona. Svakako izuzetno teško je prognozirati konačan ishod ovog duela, pa vam savetujemo da probate sa golovima, kojih bi zaista moralo da bude na obe strane. Kladionica Meridianbet je za ovu igru dala kvotu 1.66.
Iz potpuno istog razloga vam savetujemo da probate i sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.80.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.