Tiket dana (petak, 06.11.2020)

tiket dana

Posle uzbuđenja u evropskim kupovima vraćamo se ligaškim nadmetanjima. Već danas igra se u svim najjačim ligama i tako će biti i u naredna dva dana, a onda nam sledi dvosedmična pauza zbog obaveza reprezentacija.

Sautempton – Njukasl – 1 @ 1.95 u Meridianbet

”Sveci” su u fantastičnoj formi, pa je za njih prava šteta što se Premijer liga prekida na dve sedmice. Sautempton je u prethodnih pet kola pobedio četiri puta, a jednom je igrao nerešeno. Pobeđivali su Barnli i Aston Vilu na strani, a Vest Brom i Everton na svom ”Sent Merisu”. Nerešeno su odigrali na ”Stamford Bridžu” protiv Čelsija. Prošle nedelje su vodili u Birmingemu sa 4:0, ali je Aston Vila postigla tri gola u finišu i stigla do podnošljivog poraza. Sada su na odličnom petom mestu i, u slučaju uspeha protiv Njukasla, mogli bi na odmor i bolje plasirani. Nije loš ni Njukasl u prethodnim kolima. ”Svrake” su uzele četiri boda u dva prethodna kola, posle remija u Vulverhemptonu slavili su protiv Evertona na svom ”Sent Džejms parku”. Sautempton nije pobedio NJukasl na prethodnih šest međusobnih okršaja, a poslednji trijumf zabeležili su pre šest i po godina. Sada verujemo da će prekinuti taj crni niz i mada će igrati bez najboljeg strelca Denija Ingsa, uspeti da osvoje tri nova boda. Za jedinicu u kladionici Meridianbet dobija se kvota 1.95.

Metalac – Vojvodina – GG @ 1.72 u Bet365

Tim iz Gornjeg Milanovca je prijatno iznenađenje i pravo osveženje u superligaškom fudbalu. Znalo se i ranije da je klub dobro organizovan, sa odličnim uslovima, a sada stižu i rezultati. Na početku sezone na klupu Metalca seo je Žarko Lazetić, bivši strateg Partizana, i ovaj tim skoro da ne zna za poraz. U prethodnih devet kola izgubili su samo jednom, i to na gostovanju Voždovcu, a u prethodnih šest kola imaju po tri pobede i remija. U prošlom kolu su osvojili sva tri boda na gostovanju u Inđiji, postigavši pobedonosni gol u sudijskoj nadoknadi. Zbog nešto lošijeg starta trenutno su tek na desetom mestu, ali je njima prioritet da što pre obezbede opstanak u eliti, a ako ovako nastave, problema ne bi trebalo da bude. Vojvodina drži drugu poziciju, Zvezda im beži šest bodova, a od Partizana su sakupili tri više. ”Lale” žele da razdvoje ”večite”, i to im za sada ide od ruke. Teško je očekivati da će se boriti za titulu, ali plasman u evropske kupove ne bi trebalo da izostane. Ove sezone nisu imali sreće sa žrebom, igrali su sa Standardom u Liježu u trećem kolu kvalifikacija, kao osvajači Kupa, i poraženi su 2:1. U prošlom kolu domaćeg prvenstva Vojvodina je pobedila Bačku 3:1 i tako vezala treću uzastopnu pobedu. Metalac igra bolje na strani, vezali su četiri trijumfa u gostima, tri u Super ligi i jednim u Kupu, ali su čvrsti i na svom terenu, što je osetio i Partizan, koji je ostavio dva boda ovde. Očekujemo da Metalac bude rasterećen i odigra dobro, da li će to biti dovoljno za uspeh protiv, realno, bolje Vojvodine, ostaje da vidimo. Gol bi trebalo da padne na oe strane, pa je naš predlog GG sa kvotom 1.72 u kladionici Bet365.

Fredericija – Viborg – 3+ @ 1.70 u 1xbet

U derbiju danske druge lige Fredericija dočekuje vodeći Viborg. Čini se da goste ništa ne može da zaustavi na putu ka elitnom rangu, a u deset odigranih kola još nemaju poraz. Pobedili su na osam mečeva, dobili prethodna četiri i sada drugoplasianom Silkeborgu beže pet bodova. U prethodnom kolu su lako dobili Helsingor na svom terenu u Viborgu, bilo je 3:0, a na strani imaju dve pobede u nizu. Fredericija je trenutno četvrta sa 19 bodova i prvi cilj im je obezbeđivanje plasman u plej of posle prva 22 kola. Po dosad prikazanom ne bi trebalo da imaju problema s tim, ali im predstoji nekoliko teških ispita do zimske pauze. Dule sa Viborgom sigurno je i najteži. U prošlom kolu Fredricija je izgubila od Esbjerga sa 3:1 i pokuđaće da iznenadi Viborg na svom ”Monjasa parku”. Dvojka je prvi tip, ali je igra na golove sigunija varijanta. Biće ih bar tri, a za 3+ u kladionici 1xbet dobija se kvota 1.70.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici 1xbet iznosi 5.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.