Tip dana: Sasuolo – Udineze: Mogu li “zebre” da pomrse konce drugoplasiranoj ekipi na tabeli!

Ovog vikenda su na programu mečevi sedmog kola italijanske Serije A, a premijerni duel ovog kola se igra u Ređo Emiliji gde će fudbaleri Sasuola dočekati Udineze.
Meč između ova dva kluba je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Sasuolo: Hit šampionata!

Ni oni najveći optimisti sigurno nisu računali da će fudbaleri Sasuola igrati ovoliko dobro na startu ove sezone. Naime, ekipa iz Ređo Emilije se trenutno nalazi na fantastičnom drugom mestu na tabeli uz samo dva boda manje u odnosu na prvoplasirani Milan.
Ono što je veoma interesantan podatak je da izabranici trenera De Zerbija koji na jedan sjajan način predvodi ekipu iz Ređo Emilije, još uvek ne znaju za poraz, pošto su na šest odigranih mečeva ostvarili čak četiri trijumfa i dva remija.
U prošlom kolu je Sasuolo nastavio sa serijom dobrih rezultata pošto su ostvarili veliku pobedu na gostovanju kod Napolija, a taj duel je završen rezultatom 0:2, iako su Napolitanci bili favoriti na tom meču. Ono što i te kako treba napomenuti je da je drugoplasirana ekipa na tabeli na tom susretu nastupila bez nekoliko standardnih fudbalera, što zbog povreda, što zbog toga što su neki od njih bili pozitivni na koronavirus.
Bilo kako bilo, utisak je da je to bio najbolji meč u sezoni za izabranike Roberta De Zerbija, koji ima pregršt razloga za zadovoljstvo kada su u pitanju partije njegovih fudbalera u ovoj sezoni.
Naravno, ne treba zaboraviti da Sasuolo i dalje ima velikih problema sa odsutnim fudbalerima, ali je utisak da su i pored toga veliki favoriti na duelu protiv Udinezea, koji ima dosta problema ove sezone.

Udineze: Teška borba za opstanak!

Kada se sve sabere i oduzme deluje da su fudbaleri Udinezea najveće razočarenje u ovogodišnjem izdanju italijanske Serije A. Naime, “zebre” iz Udina se trenutno nalaze na pretposlednjem mestu na tabeli najkvalitetnijeg ranga italijanskog fudbala i do sada su osvojili samo tri boda što je zaista premalo za ekipu od koje smo navikli da sezone završavaju makar na sredini tabele.
Utisak je da se u Udinama dosta stvari promenilo od kako je kopačke o klin okačio legendarni Antonio Di Natale sa kim su “zebre” bile konkurentne i dosta puta dolazile do plasmana u Ligu Evrope.
U dosadašnjih šest mečeva. Udineze je ostvario samo jedan trijumf i to na svom terenu protiv Parme u jednom sjajnom susretu koji je završen rezultatom 3:2. Pored toga, izabranici Luke Gotija su doživeli čak pet poraza i sigurno da iz tog razloga ne treba ni da čudi što se nalaze na pretposlednjem mestu na tabeli.
U prošlom kolu je ruku na srce Udineze odigrao jedan poprilično dobar meč, ali su nažalost poraženi od Milana, i to pošto su gol primili u samom finišu utakmice, nakon spektakularnih makazica Zlatana Ibrahimovića.
Inače, kada su u pitanju gostovanja, do sada su izabranici Luke Gotija odigrali dva meča na strani na kojima su doživeli isto toliko poraza.

Naš predlog

Svakako da su fudbaleri Sasuola veliki favoriti u ovom susretu pošto pružaju zaista sjajne partije na startu ovog šampionata. Istina je da su Udinezeu bodovi preko potrebni, ali smo mišljenja da nemaju šta da traže u Ređo Emiliji, iako domaćin na ovom meču igra bez nekoliko poprilično važnih fudbalera, ali su i pored toga veliki favoriti, zbog čega vam predlažemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.02. Vrlo lako bi ovo mogao da bude i jedan duel sa dosta golova zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.55.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.