Fudbalska poslatica – Ispati meč Sitija i Liverpula uz NAJJAČI BONUS za klađenje

Nedelja idealna za vrhunski fudbal – baš poput onog koji se igra u Engleskoj. Tako će u okviru 8. kola Premijer lige snage odmeriti dva velikana, Mančester Siti i aktuelni šampion Liverpul.
Tim povodom, sportska kladionica Meridian za nove igrače spremila je vrhunski poklon – 1.000 RSD za online i uživo klađenje, bez uslova!
Bonus preuzmite odmah OVDE – neophodno je samo da se registrujete na meridianbet.rs.
Poslednji puta kada su se susrela ova dva tima, “Građani” su odneli ubedljivu pobedu rezultatom 4:0.
U zajedničkim mečevima pre toga, u proteklih pet godina, bili su prilično izjednačeni što se tiče broja pobeđenih ili izgubljenih utakmica.
Prema tome, meč Mančester Siti – Liverpul nemoguće je predvideti.
Siti trenutno na tabeli zauzima 10. mesto, dok je Liverpul, sa druge strane, mnogo uspešniji. “Redsi” se nalaze na čelu tabele sa pet pobeda, remijem, porazom i ukupno 16 bodova.
U samo vrhu je “tesno”, pa je trijumf u derbiju kola za ekipu Liverpula od velikog značaja.
Podsetimo, u petom kolu, Mančester Siti savladao je Arsenal rezultatom 1:0. Usledio je remi sa Vest Hemom (1:1), a prošlog vikenda – trijumf u gostima Šefild Junajtedu (1:0).
Kad je reč o šampionu, Liverpul je imao više pobeda. U šestom kolu savladao je Šefild Junajted rezultatom 2:1 (što se i moglo očekivati), da bi u 7. kolu usledila još jedna pobeda, nad Vest Hemom – 2:1.
Podsećamo i da je utakmica protiv Aston Vile, u 4. kolu, bila pogubna po Liverpul – apsolutni šok je usledio posle poraza od čak 7:2!
Naravno, treba da imamo u vidu da nismo ni na polovini sezone, i da je šampion, ipak – šampion. Stoga će meč Mančester Siti – Liverpul sigurno opravdavati sva očekivanja fanova ova dva kluba.
Biće to pravi praznik fudbala, a mi vam predlažemo da ga provedete uz kladionicu Meridian koja je organizovala i vrhunsko takmičenje – ko pogodi najveću kvotu osvaja MACBOOK, SONY PS4 ili brdo keš bonusa.
Registrujte se na meridianbet.rs i uživajte u najboljoj sportskoj ponudi na ovim prostorima.

5 Comments

  1. Sjajne utakmice najvecih sampiona zasluzuju i dobre kvote ,a uz Meridina nikad lakse do ostvarenja dobitka uz koriscenje sansi koje dobijamo…I svih mogucih bonusa i nagrada….

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.