Tiket dana (nedelja, 08.11.2020)

tiket dana

Kad prođe ova nedelja, sa setom ćemo se u narednih 15 dana sećati ovakve ponude. Igra se širom Evrope, nekoliko derbija je na programu, a onda će timovi na pauzu. Sledeće dve sedmice u centru pažnje biće reprezentativni fudbal, ali će se igrati u nižim fudbalskim ligama.

Arsenal – Aston Vila – 1 @ 1.75 u 1xbet

Posle neverovatnog starta sezone Aston Vila je počela da popušta. Sve je bilo idealno do dolaska Lids u Birmingem. U tom meču Jorkširci su, zahvaljujući trostruko strelcu bamfordu, deklasirali Vilu i, očigledno, dobro poljuljali njihovo samopouzdanje. Igrala je Aston Vila na svom terenu i naredni meč, stigao je Sautempton u goste, a posle sat vremena igre gosti su vodili 4:0! Uspeo je tim iz Birmingema da dođe do podnošljivog poraza, postigavši tri gola u finišu. Arsenal je u dobroj seriji rezultata, imaju tri pobede u nizu, dve u Ligi Evrope i, onu najvredniju, na gostovanju na ”Old Trafordu” prošle nedelje. Još uvek nisu na zadovoljavajućem mestu na tabeli, pošto su tek 9. a njima je glavni cilj, i ove sezone, plasman u Ligu šampiona. Obe ekipe su sakupile po 12 bodova, ali Vila ima meč manje. Ne sumnjamo da će ”tobdžije” posle ovog meča biti ispred. Predlažemo jedinicu sa kvotom 1.75 u kladionici 1xbet.

Bolonja – Napoli – 2,T22+ @ 1.95 u Meridianbet

Šokantan poraz doživeli su Napolitanci u prošlom kolu od Sasuola na svom ”San Paolu”. Gosti su stigli u desetkovanom sastavu i slavili pobedu. Sve je to podsetilo na meč sa AZ Alkmarom u Ligi Evrope. I Holanđani su došli u kombinovanom sastavu, bez mnogo igrača koji su bili zaraženi i, mimo svih očekivanja, slavili u Italiji. Očigledno da na Napoli, najave o problemima rivala, deluju opuštajuće, pa oni gube utakmice koje ne bi smeli. Inače, ta dva meča su jedina koja su izgubili na terenu, ne računajući onaj protiv Juventusa koji je ”Stara dama” dobila za ”zelenim stolom”. Zanimljivo je da su posle poraza od AZ-a, pobedili Sosijedad i Rijeku u gostima i tako neutralisali taj neuspeh. Sada očekujemo da isto urade i u Seriji A, odnosno da poraz od tima iz Ređo Emilije nadoknade na gostovanju u Bolonji. Domaći je u prošlom kolu osvojio važne bodove savladavši Kaljari sa 3:2 i trenutno je u bezbednoj zoni, na 13. mestu sa 6 bodova. Ekipa Siniše Mihajlovića mogla je da sakupi i neki bod više, ali su neke mečeve, poput onog sa Sasuolom, gubili na neverovatan način. Gatuzo je odmorio neke prvotimce na ”Rujevici” u Rijeci i biće svi spremni za okršaj na ”Reanto Dalari”. Pored dvojke očekujemo da Napoli postigne bar dva gola, pa je naš predlog kombinacija 2,T22+ za koji se u kladionici Meridianbet dobija koeficijent 1.95.

Leverkuzen – Menhengladbah – GG @ 1.57 u Bet365

Obe ekipe bile su uspešne na evropskim gostovanjima. Posebnu pažnju zaslužuje Borusija koja je u Ukrajini pobedila Šahtjor sa čak 6:0. Taj rezultat zadivio je fudbalsku Evropu, pogotovo jer je tim iz Menhengladbaha igrao odlično i protiv Intera i Reala, a bez pobeda je ostajao u nadoknadi vremena. Da nije bilo tako, već sada bi Borusija bila u nokaut fazi Lige šamapiona, mada su i sada na dobrom putu da to ostvare. Menhengladbah je bez poraza na pet prethodnih utakmica u Bundesligi, imaju tri pobede i dva remija, a jedini neuspeh doživeli su u prvom kolu, kada su poraženi na gostovanju kod imenjaka u Dortmundu. I Leverkuzen ima čime da se pohvali. Možda njihova pobeda u Izraelu protiv Hapoel Baš Ševe nije neko čudo, ali su ”farmaceuti” još bez poraza u Bundesligi. Uz Volfsburg su jedini koji nisu izgubili meč u Nemačkoj, a trenutno su na četvrtom mestu, sa tri boda zaostatka za vodećim dvojcem. Počeli su ponovo da postižu veliki broj golova, pa ako ne računamo minimalan poraz u Pragu, na četiri utakmice dali su 17 golova. I ovde će, sigurni smo, biti pogodaka, a naš predlog je gol-gol sa kvotom 1.57 u kladionici Bet365.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici Bet365 iznosi 5.36.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.