Tip dana: CSA – Čapekoense: Gosti jure ulazak u Seriju A, mogu li do novog trijumfa?

U utorak je poprilično slaba ponuda za klađenje, pa smo za vas analizirali jedan duel brazilske Serije B u kom će CSA na svom terenu dočekati Čapekoense.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 23 časa.

CSA: Može li ova ekipa ponovo u Seriju A?

Fudbaleri CSA su prošle sezone igrali u najkvalitetnijem rangu brazilskog fudbala, ali su nažalost ispali iz lige, pa su morali da se zadovolje učešćem u Seriji B, gde za sada pružaju promenljive partije.
Pre svega, treba reći da je primarni cilj ovog tima povratak u društvo najboljih, ali već sada slobodno možemo govoriti o tome da će to biti izuzetno težak zadatak.
Naime, CSA se trenutno nalazi na osmom mestu na tabeli i ima šest bodova manjka u odnosu na četvrtoplasirani tim na tabeli, pošto je opšte poznato da je to četvrto mesto ujedno i poslednje koje na kraju šampionata donosi plasman u Seriju A.
Na poslednjih pet mečeva CSA igra promenljivo pa su tako u tom periodu ostvarili dva trijumfa, dva remija i jedan poraz. U prošlom kolu je prošlogodišnji učesnik Serije A doživeo poraz na gostovanju kod Gvaranija, a taj duel je završen rezultatom 2:1.
Pre toga je ova ekipa vezala četiri susreta bez poraza i krenula polako da napreduje na lestvici, ali je svakako da je taj poraz u prošlom kolu dosta stvari poremetio pa nemaju izbora osim da u ovom kolu idu na trijumf protiv lidera na tabeli, što će svakako biti izuzetno težak zadatak.

Čapekoense: Stvari idu po planu!

Fudbaleri Čapekoensea igraju fantastično ove sezone i na pravom putu su da se ekspresno vrate u najkvalitetniji rang brazilskog fudbala nakon što su prošle sezone neplanirano ispali iz Serije A.
Generalno, Čape se prošle sezone dosta mučio u društvu najboljih i utisak je da su potpuno zasluženo napustili Seriju A, a na kraju su zauzeli pretposlednje mesto na tabeli.
Inače, ovaj klub je široj javnosti postao poznat nakon velike tragedije kada se 28. novembra 2016. godine u Kolumbiji srušio avion na putu ka Medeljinu, gde je Čapekoense trebalo da igra protiv Atletiko Nasionala, prvu utakmicu finala Kupa Sudamerikana.
Tom prilikom je od 77 ljudi u avionu preživelo samo šestoro, a klub je ostao bez velike većine igrača. Godine koje su usledile bile su teške. Kulminacija tih problema je bilo ispadanje iz elite, ali je utisak da svi navijači ovog kluba imaju pregršt razloga za zadovoljstvo, pošto se njihovi fudbaleri nalaze na sjajnom prvom mestu na tabeli brazilske Serije B uz pet bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranu Ameriku MG.
U prošlom kolu je popularni “Čape” ruku na srce odigrao jedan loš meč pošto su na svom terenu samo remizirali protive poslednjeplasiranog Estea, a u tom duelu nije bilo golova.

Naš predlog

Biće ovo svakako jedan interesantan duel pošto se sastaju dve ekipe koje žele da dođu do plasmana u najkvalitetniji rang brazilskog fudbala. Ipak, prednost dajemo gostujućoj ekipi koja igra fantastično u poslednje vreme, ali između ostalog i čitavim delom šampionata, pa vam hrabro preporučujemo da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa fenomenalnom kvotom 2.65. Iz istog razloga vam savetujemo da probate i sa igrom G2+ koju kladionica Meridianbet plaća sa takođe dosta dobrom kvotom koja iznosi 3.15.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.