Tiket dana (utorak, 10.11.2020)

tiket dana

Danas je teško sastaviti tiket, ali ne i nemoguće. Ko voli niže lige ili kup takmičenja, moći će da bira između Engleza, Holanđana, Škota, Danaca… Evo šta smo mi izabrali.

Ekscelzior – FC Oss – 1/1 @ 2.20 u Bet365

Treći roterdamski tim igra prosečno u aktuelnoj sezoni, a to pokazuje i njegov položaj na tabeli druge holandske lige. Ekscelzior je trenutno deveti, nije ni u zoni plej of, a to im je glavni cilj, plasman među prvih osam, a posle šta im bog da. Uglavnom, o opstanku ne treba da brinu, pa mogu relativno rasterećeno da igraju do kraja sezone, mada je proteklo manje od trećine prvenstva. Sada imaju po četiri pobede i poraza, uz dva remija. Njihov rival u utakmici 11. kola je FC Oss, tim koji tek na 17. mestu sa 8 bodova, ali i dve utakmice manje od većine timova. Ova ekipa mnogo bolje igra na svom terenu, dok je na strani na četiri utakmice osvojila samo jedan bod. Remizirali su Telstarom, a tri puta su gubili sa po 3:0, od Matrihta, Almerea i Rode. Nisu se previše često sastajali, a poslednju pobed FC Oss je ostvario pre sedam godina. Očekujemo trijumf domaćina, koji bi mogao da se obezbedi već u prvom poluvremenu. Za prelaz 1/1 u kladionici Bet365 dobija se koeficijent 2.20.

Plimut – Njuport – GG3+ @ 2.11 u Meridianbet

Engleski EFL trofej nije toliko bitno takmičnje na Ostrvu, u njemu učestvju ekipe ispod drugog ranga, pre svega da bi popunili termine zbog, po pravilu, ranoh ispadanja iz FA Kupa ili Liga kupa. Poznato je da sve ekipe iz Engleske imaju veliki broj utakmica tokom sezone i da nemaju zimsku pauzu. Ni Plimut ni Njuport nisu dobro otvorili takmičenje, u prva dva kola doživeli su poraze, pa su im izgledi da budu među dve prve ekipe dosta mali. Onaj ko izgubi večeras neće imati baš nikakve šanse. I pored toga ne smatramo da će ih to previše potresti, pa očekujemo otvoren meč sa dosta golova. Što se prvenstvenih okršaja tiče, Plimut je trenutno osmi u Ligi 1, dok je Njuport lider Lige 2, pa će i jedni i drugi mnogo više pađnje obratiti na prvenstvo. U ovoj grupi su još mladi tim Noriča i Čeltenam, a ta dva tima su već osvojila po šest bodova. Ovde odigrajte na golove, biće ih na obe strane, i bar tri na meču. Za GG3+ u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 2.11.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici Meridianbet iznosi 4.64.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.