Tiket dana (sreda, 11.11.2020)

tiket dana

Dok se onih osam reprezentacija priprema za sutrašnje finale baraža za plasman na predstojeći EURO, ostale reprezentacije iskoristiće ovaj termin za odigravanje prijateljskih utakmica.

Danska – Švedska – GG3+ @ 2.95 u Meridianbet

Ovo je skandinavski ili, ako hođete, nordijski derbi. Danci doćekuju Šveđane, a njihovi dueli, pa čak i prijateljski, imaju veliki značaj. Igraće se na stadionu Brondbija, ali to neće biti neka prednsot za Dance koji će biti dosta oslabljeni bez nekolicibne prvotimaca zaraženih virusom, ali i zbog toga što Englezi nisu dozvolili igračima koji igraju na Ostrvu odlazak u Dansku. Zato će selektor Kasper Hjulmand moći da proveri neke fudbalere koji do sada nisu imali priliku da budu deo nacionalnog tima. Šveđani su u još većem problemu, njima će, pored igrača, nedostajati i selektor. Naime, Jane Anderson je pozitivan na Kovid i nalazi se u izolaciji, pa neće ni putovati u Dansku. Što se forme tiče, Danska je u nešto boljoj, nisu izgubili na četiri prethodna meča, a pobedli su Englesku i Island. ”Tri krune” su izgubile sva četiri duela u Ligi nacija, i gorovo sigurno će napustiti A diviziju. Nisu imali ni sreće u žrebu pa se nalaze u grupi sa svtskim šampionima i vicešampiona, kao i aktuelnim prvakom Evrope. U konkurenciji Francuske, Portugalije i Hrvatske, Švedska je najslabija. Ovde očekujemo golove, mada je na dva prethodna prijateljska meča između ovih selekcija pao ukupno jedan gol. Pokušajte sa GG3+ za koji je koeficijent u kladionici Meridianbet 2.95.

Holandija – Španija – 2 @ 2.58 u 1xbet

Taman su počeli da se vraćaju na veliku scenu, posle dva prošuštena takmičenja, Evropskog prvesntva u Francuskoj i Mundijala u Rusiji, Holanđani opet imaju dosta problema. Prošlo izdanje Lige nacija odigrali su izvanredno pod Ronaldom Kumanom, stigli su čak do finala, ali ovo novo izdanje istog takmičenja, nisu bili toliko uspešni. U prva četiri kola tim novog selektora Franka De Bura pobedio je jednom, jednomm izgubio, a dva puta remizirao, s tim da grupa ne spada u najjače u diviziji A. Slavili su samo protiv Poljaka, izgubili od Italijana na domaćem terenu, a po bod osvojili u Bosni i Italiji. Još ništa nije izgubljeno, pošto im vodeća Poljska beži samo dva boda, pa bi sa dve pobede u preostalim utakmicama, mogli i do prve pozicije. Što se ”Crvene furije” tiče ova selekcija igra sasvim dobro, i to u dosta promenjenom sastavu. Luis Enrike je proširio bazu fudbalera na koje računa, a u najbolji tim vratio je Alvara Moratu i Kokea. Španci su neočekivano poraženi u Ukrajini u prethodnom kolu Lige nacija, ali su pre toga, u tri odigrana meča, osvojili sedam bodova, i trenutno su ispred Nemčke i Ukrajine koje su saupile po bod manje, dok su Švajcarci ubedljivo poslednji sa samo dva boda. Preporučujemo dvojku, pošto su Holanđani izgubili prethodna dva meča kada su bili domaćini, prvo od Italije, a onda i protiv Meksika u prijateljskom meču. Pitanje je ko ima većih problema u sastavljanju tima, ali se odlučujemo za dvojku. Za ovaj tip u kladionici 1xbet dobija se kvota 2.58.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici 1xbet iznosi 7.61.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.